ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ – ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο πρώην συμπαίκτες δυναμίτισε ακόμη περισσότερο το ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα στις τάξεις της Εθνικής, ενόψει Eurobasket. Στα χέρια πιάστηκαν ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Νίκο Παππά, ανταλλάσοντας μπουνιές, ενώ τραυματίστηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που πήγε να τους χωρίσει!

Το περιστατικό έγινε την Δευτέρα 21 Αυγούστου στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου «Caravel», ενώ το παρακολούθησαν διεθνείς παίκτες, αλλά και αθλητές των υπόλοιπων ομάδων που παίρνουν μέρος στο τουρνουά «Ακρόπολις». Το επεισόδιο προκλήθηκε για εξωαγωνιστική αφορμή και μετά από λεκτική αντιπαράθεση των δυο διεθνών για προσωπική τους διαφωνία. Το περιστατικό ήταν τόσο έντονο, που προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην αίθουσα του φαγητού.

Όπως και να έχει μετά το… σοκ της απρόσμενης αποχώρησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική, ένα ακόμη ατυχές περιστατικό απειλεί να τινάξει την προσπάθεια της ομάδας στον… αέρα.

Βέβαια οι δύο διεθνείς παίκτες τα βρήκαν στη συνέχεια για το καλό της «επίσημης αγαπημένης» λίγες μέρες πριν την έναρξη του Eurobasket. H EOK δεν έχει πάρει κάποια θέση σε αυτό που έγινε.

Στην παρακάτω φωτογραφία ο τραυματισμός του Λαρεντζάκη από το επεισόδιο.

bu

Πηγή: gazzetta.gr

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − = 2