ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Η αλητεία του Γιαννακόπουλου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και εναρμονίζεται στη λογική του διασυρμού και της διαπόμπευσης εκτοξεύοντας ανυπόστατες όσο και χυδαίες συκοφαντίες εις βάρος μου όπως, πορνοεκδότης, σωματέμπορας, παιδεραστής, καταργώντας και εξευτελίζοντας στο βωμό του ρεβανσισμού και της εκδίκησης, κάθε έννοια σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Όλα αυτά γιατί στηρίζω τη δημοτική αρχή και παρά τις αλλεπάλληλες εναντίον μου απειλές, τον εκφοβισμό, την περιύβριση νεκρού και τις ανυπόστατες ύβρεις ακόμα και κατά της οικογενείας μου  (προκειμένου να μου κλείσει το στόμα), τολμώ  να αποκαλύψω το πολυτάραχο παρελθόν του,  ότι κάτω από τη μάσκα του ευυπόληπτου πολίτη κρύβεται ένας «μεγαλοκαρχαρίας», ένας «μεγαλοτοκογλύφος» όπως τον αποκαλούσε μερίδα του τύπου της εποχής και μια διαταραγμένη προσωπικότητα. Ένας εμμονικός, πιθανόν ψυχάκιας που πιστεύει ότι έχει τη δύναμη να υποτιμά και να κατακρίνει συλλήβδην όλες τις διοικήσεις του δήμου, στήνοντας κάθε φορά το επόμενο σκηνικό με ανυπόστατα σκάνδαλα και εκατοντάδες καταγγελίες, καθώς επίσης απειλώντας, εκφοβίζοντας, διασύροντας και διαπομπεύοντας όποιον τολμήσει να βρεθεί «απέναντι» στα σατανικά  σχέδια του.

Oι αναρίθμητες μηνύσεις κατά πολιτών, εταιρειών, αστυνομικών, βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημ. συμβούλων, δικηγόρων, κληρικών, δημοσιογράφων, δικαστών, κ.α, τον έχουν κάνει ευρύτερα γνωστό ως τον εμμονικό δικομανή που ξημεροβραδιάζεται στα δικαστήρια άλλοτε ως μηνυτής κι άλλοτε ως μηνυόμενος.

Προκαλώ δημόσια τον Αναστάσιο Γιαννακόπουλο, αν έχει να μου προσάψει κάτι που μπορεί να αποδείξει έστω, το παραμικρό στοιχείο για όλες αυτές τις χυδαίες όσο και κατάπτυστες συκοφαντίες που εκτοξεύει εναντίον μου, να το παρουσιάσει στη δημοσιότητα, διαφορετικά, για μια ακόμη φορά θα αποδειχτεί ότι είναι  ένας κοινός συκοφάντης, ένας δολοπλόκος, ένα  δειλό ανδρείκελο που σπιλώνει τους πάντες προκειμένου να τους εκφοβίσει για να κρύψει την αληθινή του ταυτότητα, υποδυόμενος τον προστάτη του δημοτικού χρήματος και τον ευυπόληπτο πολίτη.

Επειδή έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν θέλω να αφήνω σκιές και υπονοούμενα, θα πρέπει να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω, ώστε να ενημερωθεί πλήρως ο αναγνώστης για την εγκυρότητα των όσων λέω για να δούμε και να θυμηθούμε τις δραστηριότητες του «ευυπόληπτου» Γιαννακόπουλου μέσα από τον έγκριτο ημερήσιο τύπο όπου είχε ασχοληθεί επανειλημμένα για τους άθλους, τη δράση και τα κατορθώματα του με «χρυσά» γράμματα όπως, «μεγαλοκαρχαρίας» και «μεγαλοτοκογλύφος», για να επιστρέψουμε στο σήμερα και να δούμε ότι κάποιοι άνθρωποι ακόμα και στα γεράματά τους δεν αλλάζουν τις συνήθειες τους κι όπως λέει η παροιμία, « Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του».

Ήρθε λοιπόν η στιγμή της αποκάλυψης και ταυτόχρονα του συλλογισμού ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να έχει πλήρη άποψη ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του για τις ημέρες και τα έργα του «μεγαλοτοκογλύφου» «μεγαλοκαρχαρία» όπως τον χαρακτήριζαν κι ακόμα αν δικαιούται ένας τέτοιος άνθρωπος  να υποδύεται τον τοπικό εισαγγελέα, τον λαϊκό ήρωα και να παραδίδει  μαθήματα ηθικής και τιμιότητας.

Έχω την  προσωπική άποψη ότι ο  άγριος ξυλοδαρμός του πριν κάποια χρόνια ήταν αποτέλεσμα της αγανάκτησης και της φρίκης που έχει προκαλέσει «γδέρνοντας» όπως λέγεται τα θύματα του, κι απορώ με το θράσος του να χρησιμοποιήσει τον ξυλοδαρμό του θέλοντας να ενοχοποιήσει αιρετούς του δήμου Γλυφάδας προκειμένου να παραπλανήσει την τοπική κοινωνία και να γίνει ήρωας.

gianakopoulos 300

 

Δείτε τι έγραφε ο ημερήσιος τύπος εν έτη 1996 για τον «ιεραπόστολο» της διαφάνειας και της εντιμότητας!

foto ag 2

 

foto ag 1

Για να επιστρέψουμε στα πιο πρόσφατα και να δούμε αν πραγματικά ο άνθρωπος αυτός υπέπεσε πριν από χρόνια σε κάποιες σοβαρές αξιόποινες πράξεις και σήμερα μεταμελήθηκε, σας καταθέτω ένα από τα νέα του κατορθώματα, για να δείτε ότι τον Μάιο του 2017 καταδικάστηκε πάλι κοντά σε άλλα και για τα σοβαρότατα αδικήματα της πλαστογραφίας της παραβίασης κατάσχεσης, της  υπεξαίρεσης και της τοκογλυφίας κατ΄ εξακολούθηση σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με αναστολή.

foto ag 3

Μάθε τέχνη κι΄ άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε που λέει και η παροιμία.

Μήπως έτσι εξηγείτε πως ένας υπαλληλάκος του ΟΤΕ κατάφερε μέσα από ένα μισθό κι αργότερα μια σύνταξη μαϊμού που έπαιρνε, λόγω παραμυθένιας αναπηρίας 67%, μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι από τον ασφαλιστικό του φορέα και να σταματήσει η καταβολή αυτής,   να έχει όπως λέγεται καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ,  τεράστια  ακίνητη περιουσία στην επαρχία και μια πολυκατοικία στη Γλυφάδα?

Είναι ή όχι να τρελαίνεται κανείς με ένα  «μεγαλοκαρχαρία»  ένα «μεγαλοτοκογλύφο» όπως τον χαρακτήριζε  μερίδα του τύπου της εποχής που θέλει να υποδύεται τον άνθρωπο που δήθεν κόπτεται για την φτώχεια και τον ανθρώπινο πόνο, όταν τα θύματα του έχουν φτάσει πολλές φορές σε απόγνωση (βλέπε Βουράκης) με απρόβλεπτες συνέπειες? Μήπως όλο αυτό δεν είναι ένα ακόμα ένα Γιαννακοπουλέϊκο τρικ ? Άλλωστε οι προσευχές χωρίς ανάλογες πράξεις τι νόημα έχουν, δεν είναι ένα ψέμα που λέει κανείς στον εαυτό του?

Πως είναι δυνατόν να δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από κάποιον «μεγαλοκαρχαρία» «μεγαλοτοκογλύφο» όπως τον αποκαλούσε μερίδα του τύπου της εποχής που προτρέπει τους πολίτες μέσα από κάποια σάιτ και ψευτοπροφιλάκια να προβούν σε αξιόποινες πράξεις? Δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια όταν μέσα από αυτά  τα χαμαιτυπεία που διαχειρίζονται κάποιοι πληρωμένοι κιναιδογράφοι του διαδικτύου, παρακινεί τους πολίτες να σπάσουν δια λιθοβολισμού τα κρατικά αυτοκίνητα και να φτύσουν στα μούτρα αιρετούς του δήμου Γλυφάδας όταν επιβαίνουν σε αυτά? Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να εκφοβίζει τους αιρετούς αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου? Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να επισκέπτεται τις υπηρεσίες του δήμου να παρενοχλεί και να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους? Εκατοντάδες οι  καταγγελίες του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μόνο και μόνο για να παρακωλύει τα έργα!

Στην προσωπική του ζωή δεν ήθελα να αναφερθώ γιατί το θεωρώ κατινιά, αλλά επειδή κατά καιρούς παριστάνει τον ιεραπόστολο της ηθικής και της τιμιότητας και βρίζει ακόμα και τις οικογένειες μας, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν κάποιος που κατά την περίοδο που ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με μια άλλη γυναίκα ονόματι (Μεγα..γένη) να παριστάνει τον ηθικό? Δικαιούται να παριστάνει τον ηθικό όταν διαλύει την οικογένεια του για να συνάψει σχέση με μια κοπέλα μικρότερη από την ηλικία της κόρης του?

Πως είναι δυνατόν να δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από κάποιον που εκθέτει δημόσια μια νεαρή κοπέλα «στολίζοντας» τους κάδους τις γειτονιάς της σε δημόσια θέα (όταν η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει από τα δίχτυα του) με φωτο σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου να εκδικηθεί την ίδια και τους γονείς της?  Αυτό λέγεται αντρισμός?

Ο «ευυπόληπτος» συνταξιούχος λόγω αναπηρίας μέχρις εκεί έφθασε. Να συνάψει σχέση με μια μαθήτρια 17 ετών ενώ εκείνος ήταν στο 40ο έτος της ηλικίας του παντρεμένος με δυο παιδιά στην ηλικία της νεαρής τότε φίλης του.

Τραγικός και αστείος, χτυπημένος από έρωτα σπάει το τζάμι της οικίας της οικογένειας εισέρχεται στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαιρεί όλα τα εσώρουχα της προκειμένου να την εκδικηθεί γιατί του ζήτησε να διακόψει την ολέθρια αυτή σχέση.  Αυτό είναι αγάπη, αυτός λέγεται έρωτας, αυτός είναι αντρισμός?

Αναρωτιέμαι μπορεί κάποιος τέτοιος καθόλα «κύριος» να μας παραδίδει μαθήματα ηθικής? Δικαιούται να παριστάνει τον τίμιο και τον ηθικό όταν έχει υποβάλλει στους γονείς της συμβίας του 16 μηνύσεις και 3 αγωγές?

Είναι να απορεί κανείς πως  μπορεί κάποιος να λέγεται άνθρωπος όταν εξευτελίζει μια θεοσεβούμενη οικογένεια στέλνοντας της φακέλους με γυμνές φωτο του παιδιού τους γράφοντας στον φάκελο «Διδάγματα προς αποφυγή και για ψυχαγωγία το Σαβ/κο?

Και να ήταν μόνον αυτά. Μην σας φαίνεται καθόλου παράξενο ότι είχε το θράσος του να υποδύεται ακόμα και τον δικηγόρο έως ότου έρθει η στιγμή να αποκαλυφτεί και να τιμωρηθεί από τον δικηγορικό σύλλογο για αντιποίηση επαγγέλματος ? Βίος και πολιτεία.

Είναι να μην εκπλήσσεται κάποιος λογικός άνθρωπός με την θρασύτητα αυτού του «κυρίου», όταν στο φόρτε της γεροντοκαψούρας του σε ηλικία 55 ετών, έγραφε με spray ερωτικά στιχάκια στα παράθυρα και τους τοίχους, διασύροντας και εξευτελίζοντας την οικογένεια?

Θα μπορούσα να μιλάω  για ώρες για τη ζωή αυτού του «κυρίου», αλλά νομίζω ότι όλο αυτό προκαλεί πλέον αποστροφή και αηδία στον αναγνώστη, παρεκτός βέβαια αν προκληθώ και χρειαστεί να επανέλθω σε νέες αποκαλύψεις .

Και η δράση του «ευυπόληπτου» καθόλα «κυρίου» συνεχίζεται. Θέλοντας να κρύψει όλο το βεβαρημένο ποινικό μητρώο και το αμαρτωλό παρελθόν του, επιχειρεί να «φτιάξει» ονοματάκι, παριστάνοντας τον ενεργό δημότη, τον υπερασπιστή του δημοτικού χρήματος, τον τοπικό εισαγγελέα, όπου μέσα από συμμαχίες με κοινωνικά απόβλητα και μικρά ανθρωπάκια που ο Γλυφαδιώτικος λαός φρόντισε να τους ξαποστείλει στο πυρ το εξώτερον,  ταλαιπωρεί όλες τις διοικήσεις του δήμου Γλυφάδας με εκατοντάδες ανυπόστατες καταγγελίες, παρακωλύοντας έτσι πολλές φορές τα έργα κι έχοντας πετύχει να δηλητηριάσει την τοπική κοινωνία που κάποιες φορές παραπλανείτε και καταπίνει αμάσητη την τροφή που της δίνουν τα λαμόγια της εντιμότητας και της διαφάνειας .

Η μηχανορραφία, ή  κατασκευή σκανδάλων και η άνανδρη σπίλωση είναι τα εργαλεία της καθημερινότητας του, οι δε ίντριγκες και οι πλαστογραφίες, το φαί του.  Είναι τόσο άρρωστος που πολλές φορές επιδιώκοντας να του απονείμουν ύμνους  και δοξασία και θέλοντας να δείξει πόσο σερνικός είναι, διηγείται ψευτιές, μυθεύματα,βιαιοπραγίες, σκοτωμούς, ότι δήθεν η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο από τους αιρετούς  αλλά αυτός σαν άντρας που είναι δεν φοβάται αν από εκβολή αγωγού βρεθεί στην θάλασσα. Ηλιθιότητες, ψετομαγκιές, Γιαννακοπουλέϊκα τεχνάσματα και ανοησίες.

Είναι τόσο το ψέμα και η πανουργία του που η επιστήμη έχει σηκώσει πια  τα χέρια ψηλά. Ανήμπορα να περιγράψουν τα λόγια μου τις ημέρες και τα έργα του πάλαι ποτέ «μεγαλοκαρχαρία»  και «μεγαλοτοκογλύφου» όπως τον χαρακτήριζε μερίδα του τύπου που πάσχων από εγωισμό, φιλαυτία, ανυπέρβλητη αλαζονεία,  δεν θέλει να καταλάβει ότι τον φτύνουν και νομίζει πως  βρέχει. Δεν είναι καθόλου υπερβολή αν πω ότι όσοι τον γνωρίζουν τον αποφεύγουν, ακόμη κι αν τον συναντήσουν στον δρόμο αλλάζουν πεζοδρόμιο.

Το άσβεστο μίσος του κατά του δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου γιατί δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του και η προκλητική του συμπεριφορά κατά των αιρετών της δημοτικής αρχής και κατά των εργαζομένων, τον οδηγεί συχνά πυκνά να ξενοκοιμάται στις «σουίτες» του ΑΤ της Γλυφάδας, άλλωστε τον γνωρίζουν τόσο καλά που του έχουν κλείσει «σουίτα» με τον μήνα. Δείτε λοιπόν και θαυμάστε όσοι δεν ξέρετε τον πάλαι ποτέ «μεγαλοκαρχαρία» και «μεγαλοτοκογλύφο» (όπως τον χαρακτήριζε μερίδα του τύπου) να υποδύεται τον τοπικό εισαγγελέα και βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες !!!

ΥΓ

Παρά τα μηνύματα εκφοβισμού ύβρεων και απειλών για αγωγές και μηνύσεις που δέχτηκα ακόμα και εχθές προκειμένου να με σταματήσει, αν χρειαστεί θα επανέλθω με νέες  αποκαλύψεις!!

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + 5 =