«Μας είπαν να επιτεθούμε και μου έδωσαν τη φωτοβολίδα» είπε ο οπαδός που συνελήφθη για τον τραυματισμό του 31χρονου

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 18χρονος για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος 31χρονου αστυνομικού έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη,

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οπαδός, που δεν είναι σεσημασμένος, ομολόγησε την πράξη του και στη συνέχεια περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όπου και διεξάγονταν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το League Cup του βόλεϊ ανδρών.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι είχε ακούσει ότι θα γίνει επίθεση σε βάρος αστυνομικών εκτός του γηπέδου και κάποια στιγμή ενημερώθηκε μαζί με άλλα άτομα να βγουν εκτός του κλειστού.

Στη συνέχεια υπήρξαν κάποια άτομα που τους έδωσαν διάφορα πολεμοφόδια. «Εμένα μου έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα και μου έδειξαν πώς να την ενεργοποιήσω», φέρεται να κατέθεσε, ενώ μετά από λίγο είδε τη φωτοβολίδα να χτυπάει στο έδαφος και τον 31χρονο να γονατίζει.

Τέλος, ο 18χρονος ομολόγησε ότι επέστρεψε στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα, κάτι που οδήγησε στην προσαγωγή του μαζί με άλλα 423 άτομα.

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + 1 =