Γιώργος Αλκαίος για Γιάννη Βασιλείου: “Έχω χρόνια να δω τον πατέρα μου – Έδωσα ευκαιρίες, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε”

«Μετά από 12 χρόνια ξύλο, τώρα “γύρισε”. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια. Τσακώθηκα με όλους και σηκώθηκα και έφυγα», εξομολογείται ο Γιώργος Αλκαίος

– Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε γνωστός τραγουδιστής

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης 21/12/2023 ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που φέτος κάνει την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή μέσα από τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου, άνοιξε την καρδιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια

«Μετά από 12 χρόνια ξύλο, τώρα “γύρισε”. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια. Τώρα φαίνεται ότι “γύρισε” και το βλέπω. Με τον πατέρα μου έχουμε τακτοποιήσει τις αντιθέσεις μας και νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Καλύτερα να μην υπάρχει κάτι, παρά να υπάρχει κάτι που να σε “κρατσανίζει”», εξομολογείται ο Γιώργος Αλκαίος.

Έχω πολλά χρόνια να δω τον πατέρα μου

«Έχω πολλά χρόνια να τον δω, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε. Εγώ έδωσα και τις ευκαιρίες, δεν μπορώ να διαιωνίζω μία κατάσταση, κουράζομαι. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι μήπως μια μέρα το μετανιώσω, αλλά γιατί να το ξαναπεράσω εγώ όλο αυτό; Να σου λέει “κάνε αυτό”, ενώ εσύ δεν θέλεις να το κάνεις», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής στον αέρα της ΕΡΤ1.

Καθένας έχει τη γνώμη του

«Ποτέ δεν επιδίωξα να τα βρω με τον πατέρα μου δημόσια. Και τώρα τελευταία που έγινε αυτό απλώς δεν έδωσα σημασία. Καθένας έχει τη γνώμη του», επισημαίνει ο Γιώργος Αλκαίος.

Τσακώθηκα με όλους και σηκώθηκα και έφυγα

«Εμένα με άγχωσαν, όταν έκανα την πρώτη μου πλατίνα. Στην απονομή το έχω και πλάνο, μου το είπε κάποιος στο αυτί ότι τώρα δεν έχει επιστροφή. Έζησα 2-3 χρόνια με αυτό και μετά τσακώθηκα με όλους και σηκώθηκα και έφυγα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Αλκαίος.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + = 12