Ασπρόπυργος: Νεκρός 29χρονος αστυνομικός έπειτα από καταδίωξη – Μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό

Οδηγός ύποπτου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό, οδηγός περιπολικού πάτησε φρένο και η μηχανή της ΔΙΑΣ που ακολουθούσε δεν

πρόλαβε να σταματήσει – Ελαφρά τραυματίστηκε ο άλλος αστυνομικός της ΔΙΑΣ

Ένας 29χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός νωρίτερα σήμερα κατά την διάρκεια

καταδίωξης ενός οχήματος στο οποίο φέρονται να επέβαιναν ύποπτοι για κλοπή.

Το δυστύχημα, συνέβη στη λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο, όταν η μηχανή που επέβαιναν οι δύο άνδρες, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο περιπολικό.

Το χρονικό της τραγικής καταδίωξης

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, όταν η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε κλήση για δύο οχήματα των οποίων οι επιβάτες πιθανότατα προσπαθούσαν να κλέψουν ένα σταθμευμένο όχημα στη Νίκαια.

eΦτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν το ένα από τα δύο ύποπτα οχήματα και κάλεσαν τον οδηγό να παραδοθεί. Αντ’ αυτού όμως, ο ύποπτος ανέπτυξε ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στα στενά, ενώ περνούσε το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές άλλων πολιτών.

Το ύποπτο όχημα, κατάφερε να βγει στη λεωφόρο Αθηνών και κινήθηκε στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο. Στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό με αποτέλεσμα το περιπολικό που τον ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής, να πατήσει απότομα φρένο. Το ίδιο όμως δεν πρόλαβε να κάνει και ο οδηγός της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το προπορευόμενο περιπολικό.

Ο ένας δικυκλιστής πέθανε επί τόπου, ενώ ο συνάδελφος του, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Λίγες μόλις εβδομάδες νωρίτερα ο 31χρονος αστυνομικός Γ.Λ. τραυματίστηκε βαρύτατα και εξακολουθεί να δίνει τιτάνιο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή. Τώρα, ήρθε αυτός ο άδικος θάνατος του νεαρού δικυκλιστή της ΔΙΑΣ που συγκλονίζει τους συναδέλφους του, οι οποίοι αναζητούν το ύποπτο όχημα.

Σημειώνεται πως έχει συλληφθεί ένα άτομο.

αφήστε ένα σχόλιο


× 5 = σαράντα