Η Σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα!

Ο κ. Λανδράκης πρώην διαιτητής, έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι ήρθε στον δήμο Γλυφάδας πλουσιότερος και έφυγε φτωχότερος, δηλαδή αν καταλαβαίνουμε καλά μας λέει ότι το διάστημα που ήταν δήμαρχος έβαλε και χρήματα από την τσέπη του??? Με λίγα λόγια από το δημαρχιλίκι, όπως ο ίδιος λέει, είχε χασούρα, έπεσε έξω ο άνθρωπος . Εξ όσων γνωρίζουμε ο κ. Λανδράκης κάτοικος Βούλας, διετέλεσε δήμαρχος από το 1998 έως το 2002 από τότε μέχρι και σήμερα λέγεται ότι είναι ανεπάγγελτος ενώ εκλέγετε πάντα δημοτικός σύμβουλος, μάλιστα πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται αν η ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου έχει τόσο καλές αμοιβές έτσι που να μπορεί να ζει τόσο πλουσιοπάροχα όπως ο κ. Λανδράκης, ή αν ο άνθρωπος έχει και κάποιες άλλες πηγές εσόδων, γιατί με αφορμή εκείνη την δήλωση του, οι πολίτες αναρωτιούνται πως δικαιολογείτε ο κ. Λανδράκης να έφυγε φτωχότερος από τον δήμο το 2002 κι όμως από τότε να επιμένει ανελλιπώς να θέλει να ξανά γίνει δήμαρχος και μάλιστα να έχει κάνει τρεις δαπανηρές προεκλογικές αναμετρήσεις κι άλλες εκδηλώσεις, πίτες, χορούς και πανηγύρια όταν συντηρούσε δυο οικογένειες, σπούδαζε τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, και μεγαλώνει ένα τρίτο έχοντας τόσες και τόσες υποχρεώσεις???

Όλα αυτά εγείρουν ερωτηματικά γιατί πασχίζει, γιατί παιδεύεται, μήπως για να χάσει και πάλι τα λεφτά του???

Κανείς δεν ασχολείται με την περιουσία του κ. Λανδράκη ούτε μας νοιάζει πόσα λεφτά έχει, όμως με το να λέει ότι έφυγε φτωχότερος και να επιμένει με χίλιους δυο τρόπους να ξαναγίνει δήμαρχος προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών και εύλογα γεννάται το ερώτημα αν όλα αυτά που λέει, τα λέει προς χάριν πολιτικής αστειότητας, ή μήπως επιμένει να διαγωνίζεται με την ελπίδα μήπως του κάτσει και βγει η χασούρα???

Ο κ. Λανδράκης μετά τις επαναλαμβανόμενες εκλογικές ήττες φέρετε να καταλήγει στα μνημόνια, μάλιστα πολλοί Γλυφαδιώτες τον χαρακτηρίζουν “πρύτανη”των μνημονίων, αρκεί μόνο να θυμίσουμε ότι είχε υπογράψει συμφωνητικό συνδιοίκησης και με τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος τελικά δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του. Μήπως όμως και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές δεν υπέγραψε το περιβόητο μνημόνιο της ντροπής όπως κάποιοι το χαρακτηρίζουν με τον σημερινό του συνεταίρο δήμαρχο κ. Κόκκορη??? Άραγε γιατί όλα αυτά??? Είναι αλήθεια ότι έχει εξασφαλίσει περίοπτες και έμμισθες θέσεις σε στελέχη της παράταξης του αλλά και στους κολλητούς στην διοίκηση Κόκκορη??? Μήπως δεν τακτοποίησε ακόμα και την σύντροφο του Παναγιώτα Δάρρα, η οποία και προΐσταται της νομικής υπηρεσίας του δήμου Γλυφάδας??? Τελικά είναι να αναρωτιέται κανείς, αν είναι αφελής, ή αν από την πολύ αγάπη που έχει για την Γλυφάδα δεν τον ενδιαφέρει πια, το όποιο οικονομικό κόστος???

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι × = 12