«Ο αξιοπρεπής άνθρωπος διαλέγει τη στάση ζωής του πρώτα για τον εαυτό του και για τη συνείδηση του και μετά για οποιοδήποτε άλλο λόγο». Οτιδήποτε άλλο είναι μια συνεχής ταπείνωση.

Κυρία Πατεράκη,  με το να μην απαντάτε στα πολιτικά ερωτήματα που σας κάνω δεν σημαίνει απαξίωση προς έμενα όπως λέτε αριστερά και δεξιά για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Ο πολίτης δεν είναι αποχαυνωμένος όπως εσείς νομίζετε πλην από ολίγους που ακόμη μπορείτε να κοροϊδεύεται υπάρχουν και σκεπτόμενοι πολίτες κι αυτούς δεν μπορείτε να τους κοροϊδέψετε. Κυρία Πατεράκη, βγείτε αν τολμάτε διαψεύστε με και εγώ θα σας ζητήσω δημόσια συγνώμη, αλλά νομίζω δεν θα το κάνετε γιατί είναι η φωλιά σας λερωμένη.

Για την καρέκλα, τα φράγκα και για τα κατά καιρούς συμφέροντα σας στήνετε ίντριγκες και μυθοπλασίες μετά παριστάνετε την ανήξερη και την απορημένη.

Καλό θα είναι να τα μάθουν και στην ΝΔ για να δουν ποιους αβαντάρουν

Παρεμπιπτόντως το γρ. τύπου της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνεται από τις καθημερινές αναρτήσεις μου, παρεκτός βέβαια αν θέλετε να κάνετε το πιτσούνι εσείς και να μεταφέρετε η ίδια τις ασχήμιες και τις συνεργασίες σας με ανθρώπους που συκοφαντούν τον δήμαρχο και την παράταξη του με την οποία επανειλλημένα έχετε εκλεγεί.

Τολμήστε το. Ο πολίτης θέλει να μάθει την αλήθεια

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 12