Παραγοντιλίκι και αλαζονεία από τον μικρό πολιτικά Παναγιωτάκη Γιάχο

Παραστάνει τον νομοταγή πολίτη ενώ κυριολεκτικά πουλά παραγοντιλίκι και γράφει στα τελευταία υποδήματα του νόμους και τάξη.

Παράνομη στάθμευση πάνω στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του πάνω στην γωνία και στην ράμπα ΑΜΕΑ στα φρύδια του για τον πολίτη. Σταντ στη λεωφόρο Γεννηματά με κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα σε μοτοσικλετιστές στα φρύδια του για τον πολίτη. Σπέκουλα κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και της δημοτικής αρχής, στα φρύδια του αν η Γλυφάδα από μίζερη κι απαξιωμένη έγινε πόλη πρότυπο, πόλος έλξης επισκεπτών και σημείο αναφοράς σε όλα τα κανάλια. Όλα στα φρύδια του.

Ανάρμοστη συμπεριφορά με συνεχείς διακοπές κατά την ομιλία του δημάρχου χωρίς σεβασμό μόνον και μόνον για να δειχτεί.  Όλη η Γλυφάδα δική του.

Ηλικιακά στα εβδομήντα φεύγα κι ακόμη εριστικός, είρων και αγενής. Ας τον χαίρονται οι 200 που τον ψήφισαν, προφανώς τους αρέσει το επίπεδο του. Προφανώς τους αρέσει η φτηνή αντιπολίτευση όταν με λυσσαλέο τρόπο πολεμάει ότι καλό γίνεται στην πόλη.

Αλήθεια τώρα γι αυτό τον ψήφισαν?

Δεν τον είδαμε ποτέ να πει κάτι θετικό για τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή. Αλήθεια τώρα, έτσι ήταν η Γλυφάδα την προ Παπανικολάου εποχή? Μνήμη δεν έχουν οι ψηφοφόροι του? Ευτυχώς που στην πλειοψηφία τους οι Γλυφαδιώτες δεν τρώνε σανό όπως πριν κάποια χρόνια και δεν μασάνε από υποσχέσεις ανύπαρκτες ούτε από την εκστρατεία κατασυκοφάντησης από τα γνωστά λαμόγια όταν μπροστά του έχει την μεγαλύτερη απόδειξη. Την πόλη πρότυπο και τον καλύτερο δήμαρχο, εγγυητή λόγου και έργου, παράδειγμα προς μίμηση άλλων δήμων.

 Η μεγαλομανία του και ο ναρκισισμός του πολιτικά κοντού σε ανάστημα τον κάνει να επικαλείται συχνότερα της ούρησης του έναν τίτλο που κατείχε προ μισό περίπου αιώνα. Από τότε έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να εισχωρήσει σε κάποια από τις παρατάξεις χωρίς όμως να τον θέλει κανείς. Τυχαίο? Άραγε οι ψηφοφόροι του δεν αναρωτήθηκαν ποτέ γι αυτό?

Όσο μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να βλέπετε την κακοήθεια των «ελαφρών» να ακμάζει.

«Και λίγο φρένο στις κατηφόρες χρειάζεται».

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος των 200 ψήφων διατηρεί σελίδα στο διαδίκτυο για να ξερνάει χολή. Γνωρίζει ότι υπάρχει μια μερίδα του πληθυσμού που μειονεκτεί σε ποιότητα και γουστάρει το μπινελίκι και τις χυδαίες συμπεριφορές.

Δοξάστε τον

 

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 21