ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ Ο ΚΟΥΡΗΣ-ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ?

Ο αυριανισμός και η κίτρινη δημοσιογραφία προσιδιάζουν  περισσότερο σε μαφία και ταλαντεύεται μεταξύ του εκβιασμού και της κατινιάς.

Η «σκυλίτσα» του Γιαννακόπουλου μεσ’ την τρελή χαρά χαϊδεύεται και γλύφει τα πόδια του αφεντικού της, ξέροντας ότι θα πάρει «λιχουδιά». Άντε λοιπόν να δούμε αν μπορεί να με διαψεύσει. Να πάμε τώρα και να πούμε δυο λόγια για το άλλο μπουμπούκι της παρέας τον Ζαχαριάδη, τον άλλοτε ορκισμένο εχθρό, σημερινό φίλο κολλητό,  δεκανίκι του Γιαννακόπουλου.

Ας μας απαντήσει λοιπόν η «μπουμπού» που κόπτεται για τον φίλο της, γνωρίζει αν ο Ζαχαριάδης είναι εκδότης – δημοσιογράφος? Πότε έκανε έναρξη επαγγέλματος και σε ποια ΔΟΥ? Εξέδιδε ναι η όχι λάθρα έντυπο εις βάρος του τοπικού τύπου? Ας μας απαντήσει η «μπουμπούκα» για να καταλάβουν οι αναγνώστες υπάρχουν παραστατικά από εκεί που τύπωνε, υπάρχουν τιμολόγια υπάρχουν αποδείξεις για τα ποσά που εισέπραττε από διαφημίσεις εις βάρος όλων ημών? Ήταν, είναι, φοροφυγάς που τα τσέπωνε-NEI μαύρα κλέβοντας το κράτος?

Ναι ή όχι?

Ας μας πει, υπήρξε ο Ζαχαριάδης πρωτομάστορας του κανιβαλισμού στη Γλυφάδα με τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα χαμηλού επιπέδου?

Ναι ή όχι?

Τον γνωρίζει? Ξέρει μήπως να μας πει πότε έλεγε την αλήθεια ο Ζαχαριάδης, τότε που έβριζε δημάρχους και δημ. συμβούλους μέχρι να  «μπει το νερό αυλάκι», ή αμέσως μετά που τους εκθείαζε και τους έγραφε τα καλύτερα? Ας απαντήσει δημόσια η σκυλίτσα του Γιαννακόπουλου ξέρει μήπως ποιοι από το άμεσο περιβάλλον του ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφου χτύπαγαν ηλικιωμένους για να τους αρπάξουν τις τσάντες και τα χρήματα?

Ξέρει ναι ή όχι?

Δεν ήταν αυτό ένα γεγονός που έπρεπε να γίνει γνωστό όταν ο συγκεκριμένος «κύριος» ψευτοεκδότης – ψευτοδημοσιογράφος  που παριστάνει τον μαχητή της εντιμότητας, έχει απασχολήσει επί σειρά ετών την τοπική κοινωνία με τα γλοιώδη και φρικαλέα κατάπτυστα λιβελογραφήματά του κι όταν έχει κατακρεουργή σει, διασύρει και διαπομπεύσει υπολήψεις και αξιοπρέπειες ανθρώπων φέρνοντας πολλούς σε απόγνωση?

Γιατί λοιπόν μέχρι και σήμερα κρύβει την αλήθεια από τους Γλυφαδιώτες, μήπως για να μην αποκαλυφτεί η ταυτότητα του συνεργάτη του με το μισό ποινικό κώδικα  στη πλάτη? Πόσες μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση έχει εισπράξει? Γνωρίζει μήπως ότι χαρακτηρίζεται ως ο πρωτομάστορας δημιουργίας βροχόπτωσης (μπλε βροχή) από χιλιάδες χαρτάκια που έπεφταν εξ ουρανού? Ποια η σχέση του ιδίου  με τους Γιαννακόπουλο και Ζαχαριάδη? Τους γνωρίζει?

Έχει τα balls να δώσει απαντήσεις σε αυτά? Γνωρίζει ποιος είναι ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας, η Καπατε? Γιατί άπαντες της ομάδας της αλητείας με έχουν μπλοκάρει, φοβούνται μήπως τις απαντήσεις μου, φοβούνται επειδή πάντα σχολιάζω κάτω από τα επαίσχυντα δημοσιεύματα τους? Τι απ’ όλα αυτά μπορεί να διαψεύσει?  Είναι δυνατόν να πιστεύει ότι μπορεί να παραμυθιάσει τους Γλυφαδιώτες? Ας απαντήσει αν μπορεί σε αυτά κι εγώ εδώ είμαι αν χρειαστεί να του φρεσκάρω τη μνήμη με περισσότερα στοιχεία για τον Ζαχαριάδη. Μήπως νομίζει  ότι όλα όσα αναφέρω δεν είναι γνωστά στους Γλυφαδιώτες. Κούνια που σας κούναγε δεν βλέπετε ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί σας, κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που γράφετε γιατί έχουν καταλάβει ότι οι  καθημερινοί αφορισμοί και η σκανδαλολογία είναι μέρος της «δουλειάς» που έχετε αναλάβει?

Μπορεί κ «μπουμπού» να απαντήσει σε αυτά?

ΥΓ

Νομίζω, δεν θα το κάνει!!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


2 × = οκτώ