ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ!!!

Καλά μιλάμε ο τύπος το τερμάτισε!!!! Πιο μ@λ@κ@ς πεθαίνεις. Δεν έχει το Θεό του ο Καρβουνιάρης κι αυτή τη φορά τα έβαλε για μια ακόμη φορά με τους εργαζόμενους στο Δήμο Γλυφάδας.  

Αυτός ο τύπος έχει κάψει φλάντζα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τρελάνει και εμάς. Στρατευμένος στο «επικοινωνιακό αντάρτικο» της συκοφαντίας και της πολιτικής σπίλωσης, όπως  και ο εντολέας και συνεργάτης του, παριστάνει τον αδέκαστο δημοσιογράφο, διώκτη του οικονομικού εγκλήματος.

Το γνωστό δίδυμο που δεν κάνει άλλη δουλειά από το κατηγορεί καθημερινά τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης των πολιτών της Γλυφάδας. Είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι ο τύπος αυτός, έχει κάποια προβλήματα υγείας, άλλωστε το έχει παραδεχτεί και μάλιστα δημόσια και ίδιος  και για να το κάνει ακόμα  λίγο πιο μελό, είπε ότι τελευταία η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί, από αιτία, άκουσον – άκουσον , των αιρετών του δήμου Γλυφάδας.

Την στιγμή που όλοι απαξιούν και κανείς δεν ασχολείται μαζί του, αυτός βλέπει να τον κυνηγούν φαντάσματα να τον σκοτώσουν, άλλες φορές πάλι, απειλεί ότι θα στείλει όλους τους αιρετούς στη δικαιοσύνη. Καλπάζουσα μλκ ή εσκεμμένη σπίλωση με το σκεπτικό ότι εκτοξεύοντας λάσπη όλο και κάτι θα μείνει? Αν όμως πράγματι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την υγεία του, τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια τέτοια ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα?  

Μιλάμε ότι ο τύπος το έχει κάψει εντελώς, μέχρις  που προειδοποιεί τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου,  ότι τις επόμενες μέρες αιφνίδια θα τον επισκεφτεί στο γραφείο του όπου θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος  για να του δώσει σαφείς απαντήσεις (με ποια ιδιότητα άραγε θα ζητήσει να τον επισκεφτεί, του δημοσιογράφου, γιατί δεν είναι δημοσιογράφος, ή του πολίτη?) αγνοώντας πάνω στη ζάλη του ότι ο  Γιώργος Παπανικολάου, έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, δεν μασάει από τέτοιες μεθόδους, δεν συνομιλεί με αυτούς που δέχεται έμμεσες απειλές και δεν εκβιάζεται.

Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπ όψιν τους όλοι οι κιτρινιάρηδες.

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ότι έχει να πει το λέει μέσα από τα έργα του στην πόλη, γι αυτό άλλωστε είναι και τόσο δημοφιλής και δεν ασχολείται με την αδίστακτη συμμορία των κατασκευαστών των σκανδάλων και του κιτρινισμού. Ο Γιώργος Παπανικολάου, είναι ένας από τους καλύτερους δημάρχους που πέρασαν ποτέ από τη πόλη και τολμώ ανεπιφύλαχτα να πω ότι η Γλυφάδα θα τον έχει για πολλά χρόνια δήμαρχο, αν και ο ίδιος το επιθυμεί.

ΥΓ

Και που σαι, αν σε δεχτεί εσένα ο Παπανικολάου, εγώ θα γίνω αστροναύτης! 

αφήστε ένα σχόλιο


4 × = είκοσι τέσσερα