ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ

Παντελής Παντελίδης:Η μοιραία νύχτα – Ο έρωτάς του για τη Φρόσω και η συνάντηση για να τα ξαναβρούν

Ένα ραντεβού με στόχο την επανασύνδεση ήταν αυτό της μοιραίας νύχτας της 17ης Φεβρουαρίου, που έμελλε να έχει το πιο τραγικό φινάλε για τον Παντελή Παντελίδη το πρωί της επομένης της Πέμπτης 18ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια ο αδικοχαμένος τραγουδιστής και η 21χρονη φοιτήτρια, Φρόσω Κυριάκου βρίσκονταν σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες, αλλά το τελευταίο διάστημα η σχέση τους περνούσε κρίση, είχαν απομακρυνθεί. Όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους, η κοπέλαδεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας ήταν διαρκώς στραμμένα πάνω στον Παντελή, αλλά ούτε το έντονο φλερτ που δεχόταν κατά διαστήματα ο ίδιος από άλλες γυναίκες. Επιθυμία της Φρόσως Κυριάκου ήταν να ζήσουν το ειδύλλιό τους χωρίς να κρύβονται, κάτι που ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να της προσφέρει αφού κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

AdTech Ad

Η Φρόσω προσπάθησε να απομακρυνθεί από κοντά του και ο Παντελής κατέβαλε προσπάθειες για να την πείσει να τα ξαναβρούν. Μετά από μηνύματα, η Φρόσω αποδέχτηκε την πρόσκληση του τραγουδιστή να συναντηθούν το μοιραίο βράδυ στο μαγαζί της παραλιακής όπου δούλευε η ίδια, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους. Κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου.

gossip

αφήστε ένα σχόλιο


9 − ένα =