κατηγορία Παραπολιτικά

ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

Πριν λίγες ημέρες αναφερθήκαμε σε έντονο ύφος σε αυτούς τους «αχάριστους» που ενώ ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου τους τίμησε και τους έκανε αντιδημάρχους σήμερα «κακιωμένοι» μαζί του γιατί τους άλλαξε θέλουν να του σκάψουν  τον λάκκο.

περισσότερα

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο η αγωνία μας μεγαλώνει για την τύχη του ιδιοκτήτη ΓλυφάδαWEB ,εκφραστή της αριστερής διανόησης , για το αν τελικά κινδυνεύει όπως ο ίδιος ισχυρίζεται από κάποιους αιρετούς του Δήμου Γλυφάδας.

περισσότερα

Ο ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

Επισκέπτομαι καθημερινά το Αστυνομικό Δελτίο για να πληροφορηθώ αν υπάρχει κάποιο νεότερο με το ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας ΓλυφάδαWΕΒ, ψάχνω για σκοτωμούς, ψάχνω για τσαμπουκάδες αλλά μάταια, δεν βλέπω κάτι συνταρακτικό από Γλυφάδα, μόνο για κάτι κλεφτρόνια για κάτι τσαντάκηδες ακούω.

περισσότερα

ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΛΕΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Βρε που να χτυπάνε  τον κώλο τους  κάτω ορισμένοι, διάλογο μαζί τους δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση  να ανοίξει η Δημοτική Αρχή.

περισσότερα

ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ “ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ” ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πόσα κιλά ανδρισμού μπορεί να χωράνε άραγε σε δύο μπατζάκια παντελονιού όταν ένας άντρας έχει απολέσει την τιμή, την λεβεντιά και την ντομπροσύνη και έχει επιλέξει τις υπόγειες επιθέσεις των φτηνών σχολιασμών, την συκοφαντία, τις απειλές και την ύπουλη στοχοποίηση

περισσότερα

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB??

Εσφαλμένη και ψευδής η δήλωση ότι ο κ. Κουρδωμένος ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Γλυφάδα web, είναι εκδότης και δημοσιογράφος, αφού όπως ο ίδιος δηλώνει είναι μηχανολόγος, ηλεκτρονικός και αρθογράφος, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας.  

περισσότερα

ΛΑΣΠΗ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ: ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΔΕΣ”.

Με ενδιαφέρον παρακολουθώ «εκδότη»  που από παλαιότερα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην «ανθοκομία»  να παρομοιάζει  ως «λουλούδι»

περισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ

Τυχαία έπεσε στην αντίληψη μου ένα σχόλιο που απευθύνεται σε εμένα μαζί με ένα βίντεο που κάνει λόγο για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ως απάντηση τάχαμου στις συκοφαντικές ύβρεις που έχω απευθύνει σε αυτόν τον «κύριο».

περισσότερα