ΝΑΤΑΣΑ: ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ…

Ηταν μία διαφορετική Νατάσα Καραμανλή, απ’ ό,τι τη γνωρίζαμε, κατά την επίσκεψή της στις Σέρρες. Εύχαρις, προσηνής και κυρίως ξέγνοιαστη.

Ηταν, βλέπετε, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού», πλην όμως στο τραπέζι που κάθησε αργότερα δεν στάθηκε μόνο στους τρόπους αντιμετώπισης του καρκίνου, αλλά έβγαλε και ειδήσεις. Ακούστηκε για παράδειγμα να λέει πόσο ανακουφισμένη αισθάνεται τώρα που ο σύζυγός της δεν είναι πρωθυπουργός. Οτι νιώθει πολύ άνετα, ότι έχει ηρεμήσει «που δεν έχω σύζυγο στην ενεργό πολιτική», όπως ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά. Μίλησε εκείνη την ημέρα με πολύ κόσμο η κυρία Καραμανλή και πυροδότησε νέα σενάρια που δεν θέλουν τον Κ. Καραμανλή να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές. Να σκεφτείτε ότι η Νατάσα  εκτός προγράμματος πήγε και για τσάι σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σερρών συνοδευόμενη από τον Αχ. Καραμανλή, τον υιό του Κ. Καραμανλή, τον δήμαρχο Σερρών Π. Αγγελίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ι. Μωυσιάδη και την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Η κυρία Καραμανλή, πάντα κομψή φορώντας ένα κλασικό μαύρο φόρεμα στο οποίο είχε καρφιτσώσει την κορδέλα που συμβολίζει την ευαισθητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού, απέφυγε να μιλήσει πολιτικά. Απλώς έλεγε και ξανάλεγε πόσο ωραία νιώθει που ο σύζυγός της δεν είναι πια πρωθυπουργός και ότι ασχολείται αποκλειστικά με τα παιδιά και την επιστήμη της, ωσάν να είχε απελευθερωθεί. Αλλωστε και στην εμφάνιση στην οικία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά (όταν η Γεωργία Σαμαρά προσκάλεσε τις συζύγους βουλευτών) η Νατάσα Καραμανλή ήταν μεν παρούσα αλλά δεν μίλησε καθόλου πολιτικά.
Πώς νιώθει η πρώτη κυρία;
Αυτό το πώς νιώθει μία πρώτη κυρία στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου συνηθισμένη υπόθεση για τις συζύγους των εκάστοτε πρωθυπουργών. Αφήστε που και οι ξένοι όταν έρχονται στην Ελλάδα τις ερωτούν πώς αισθάνονται να είναι δίπλα στον πρωθυπουργό. Οπως συνέβη προσφάτως με την Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ που ρώτησε ευθέως τη Γεωργία Σαμαράαν αισθάνεται πίεση δίπλα σε έναν πρωθυπουργό που προσπαθεί να βγάλει τη χώρα του από την κρίση. Σημασία έχει όμως η απάντηση και όχι η ερώτηση, την οποία δεσμεύτηκα να μη σας αποκαλύψω. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση…
tovima

αφήστε ένα σχόλιο


× επτά = 28