ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

Απάντηση σχετικά με έγγραφο περί κατεδάφισης του Νέου Κοιμητηρίου

Σχετικά με το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από τη διανομή του εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με θέμα την υλοποίηση του υπ. Αριθμ. 1/18.10.2011 πρωτοκόλλου κατεδάφισης επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι αναφέρεται στο διάστημα πριν από την ψήφιση της τροπολογίας.

Με την ψήφιση του άρθρου 11 του νόμου 4237/14 επιλύθηκε οριστικά η χωροθέτηση του Νέου Κοιμητηρίου. Το νεκροταφείο Γλυφάδας υπάγεται στην ανωτέρω νομοθετική ρύθμιση και θεωρείται πλέον ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟ. Ο Δήμος Γλυφάδας έχει ήδη καταθέσει όλα τα εκ του νόμου απαραίτητα δικαιολογητικά, πλήρη τοπογραφική, γεωλογική και υδροτεχνική μελέτη καταλληλότητας και επάρκειας του χώρου στο αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο του άρθρου του Ν. 4237/2014 όπως βεβαιώνεται και από σχετική αλληλογραφία με το αρμόδιο Υπουργείο.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά σχετικά με το θέμα αποτελεί παραποίηση της αλήθειας, δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και εξυπηρετεί μόνον μικροκομματικές σκοπιμότητες στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = τρία