ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Οι Δημοτικές Σύμβουλοι των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κ.κ. Α. Λυγνού, Δ. Χαρίση Μπίλια και Ε. Καραμηνά, κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 11/6/13 το παρακάτω ψήφισμα για την λειτουργία του ΕΟΠΥΥ στο Δήμο μας.

Προς τιμή όλων των Δημοτικών Συμβούλων ψηφίστη κε ομόφωνα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η καταστροφή των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου, από την πυρκαγιά της 24/5/13 έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα για τους ασφαλισμένους και το ιατρικό προσωπικό.

Προσωρινά γίνεται χρήση των γραφείων της Λ. Ποσειδώνος, κάτω από συνθήκες όμως που δεν διευκολύνουν τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και εξετάσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, κυκλοφόρησαν και φήμες για συγχώνευση των υπηρεσιών αυτών σε ΕΟΠΥΥ άλλης περιοχής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας και πιστεύουμε όλοι οι ασφαλισμένοι της περιοχής, είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την προοπτική αυτή, που θα υποβαθμίσει πλήρως τις υπηρεσίες υγείας. Το ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας καλύπτει καθημερινά 1.000 με 1.200 άτομα από τη Γλυφάδα και τους γύρω Δήμους, με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, καθώς και κλινικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξετάσεις, που πρέπει όχι μόνο να συνεχίσουν να παρέχονται, αλλά και να επεκταθούν.

Καλούμε τον ΕΟΠΥΥ να λύσει άμεσα το πρόβλημα με ενοικίαση κατάλληλου χώρου στην πόλη μας και δηλώνουμε ότι ως Δήμος θα συνδράμουμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα.

 

11/6/2013

αφήστε ένα σχόλιο


× οκτώ = 48