“ΧΤΥΠΑΕΙ” ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέχρι στιγμής ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει «παγωμένος» τόσο με την πρόσληψη του Μπεσνίκ Χάσι στην τεχνική ηγεσία όσο και με τις ελάχιστες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συνηθίσει διαφορετικά δεδομένα τέτοια εποχή στο Λιμάνι, καθώς γινόταν… παρέλαση ονομάτων, υποψηφίων μεταγραφικών στόχων.

Με τον Αλβανό τεχνικό να αναλαμβάνει πλέον και επίσημα, η στελέχωση του ρόστερ αναμένεται να προχωρήσει γρήγορα, διότι δεν αργεί και πολύ το πρώτο μέρος της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Στίβεν Ντεφούρ «παίζει» πολύ έντονα, καθώς είχε συνεργαστεί στην Άντερλεχτ με τον Χάσι, ενώ και ο Γκονσάλο Ροντρίγκες εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Πάντως, το όνομα που θα προκαλέσει πάταγο στον Πειραιά είναι άλλο. Εάν επιβεβαιωθεί η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός ψάχνει την περίπτωση ενός εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. Ο λόγος για τον Εζέκιελ Λαβέτσι.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίζεται από πέρσι τον Φεβρουάριο στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Habei China Fortune, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο με… βασιλικές απολαβές (αμείβεται με 20 εκατ. ευρώ τη σεζόν), το οποίο λήγει τον προσεχή χειμώνα. Ο 32χρονος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί ξανά στο Champions League, με αποτέλεσμα να μειώσει σημαντικά τις απαιτήσεις του. Με 2-3 εκατ. ευρώ τον χρόνο ίσως πει το «ναι» σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Στα «συν» του Ολυμπιακού για τον Λαβέτσι, ο οποίος είχε προταθεί το 2015 στους Πειραιώτες, όταν αγωνιζόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο Ουσίγιος. Ο συμπατριώτης του, που γνωρίζει καλά τον παίκτη, ίσως αποδειχθεί καθοριστικός για να προχωρήσει η περίπτωση. Το βασικό, φυσικά, είναι να θέλει η διοίκηση να κάνει την υπέρβαση, κάτι που όπως φαίνεται συμβαίνει.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − = 2