ΦΟΥΝΤΩΣΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«Τελειωμένη» είναι η μεταγραφή πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα, σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη! Ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά τον… γουστάρει τρελά, αλλά αυτός θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Πριν από έξι μήνες, ο Γκόικο Τσίμιροτ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Από την πρώτη στιγμή ωστόσο, ήταν… κοινό μυστικό πως δύσκολα ο Βόσνιος θα το εξαντλήσει, καθώς από πέρσι κιόλας εμφανίστηκαν… σειρήνες από την Μπουντεσλίγκα.

Όπως οι Σκανδιναβοί έχουν ιδιαίτερη… πέραση στην Πρέμιερ Λιγκ, έτσι και οι Βόσνιοι παρακολουθούνται στενά από τους συλλόγους της Μπουντεσλίγκα. Ο Τσίμιροτ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση λόγω των πολύ καλών εμφανίσεών του με τον ΠΑΟΚ, του ότι βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και έχει αγωνιστεί με την εθνική της πατρίδας του!

Όπως και όλοι οι συμπατριώτες του έτσι και ο Τσίμιροτ, όσο καλά και αν αισθάνεται στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, έχει ως όνειρο να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. Σύμφωνα λοιπόν με φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη, το όνειρο του 25χρονου χαφ θα γίνει αυτό το καλοκαίρι πραγματικότητα!

Η φημολογία αυτή αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με σύλλογο της Γερμανίας για την παραχώρηση του Τσίμιροτ, με την Βέρντερ Βρέμης να μοιάζει ως έναν πιθανό προορισμό του μιας και οι «πράσινοι» έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τον περασμένο Ιανουάριο.

αφήστε ένα σχόλιο


4 + = πέντε