ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΡΕΛΑΝΣ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ «ΑΥΤΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το μεταγραφικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Διαβάστε «ποιους» ποδοσφαιριστές θα κλείσει άμεσα, αλλά και το πώς γλίτωσε ο Παναθηναϊκός το κάζο με τον Χουλτ.

Στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με το επερχόμενο παιχνίδι με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν παρατήσει τα μεταγραφικά, όσο δύσκολα κι αν είναι αυτά.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι το deal που επιτεύχθηκε με τον Νίκλας Χουλτ ήταν τεράστιο. Στο… τσακ δεν έγινε η στραβή και χρειάστηκαν έξυπνοι χειρισμοί και μια σειρά συμπτώσεων για να ολοκληρωθεί αισίως και να τελειώσουν όλα καλά για τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό.

Απ΄ την άλλη τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεχωρίσει δύο εξτρέμ για την θέση του αντί – Εμποκού μοιάζουν να μην ισχύουν μέχρι στιγμής, καθώς ακόμα δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο και αν υπάρξει, θα υπάρξει από Δευτέρα.

Πάντως, το αρχικό πλάνο του κόουτς του “τριφυλλιού” δεν αλλάζει. Οι Πράσινοι ψάχνουν δύο εξτρέμ, τον έναν άμεσα, δύο επιθετικούς και φυσικά, αναπληρωματικούς ακραίους μπακ.

Όπως γίνεται κατανοητό, το καλοκαίρι βρίσκεται ακόμα στην… αρχή του για τον Παναθηναϊκό. Τώρα ξεκινούν τα σπουδαία και τα δύσκολα.

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = τριάντα πέντε