ΦΙΡΙ – ΦΙΡΙ ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟ ΠΑΝΕ!!!

Κάπου πήρε το μάτι μου το σχόλιο μιας  φίλης που αναφέρεται σε δημοσίευμα που αφορά τον Νίκο Τσιώλη, λέγοντας «αυτός δουλεύει για να ζήσει», ενώ κάποιοι άλλοι «αρπάζουν τις τσάντες των συνταξιούχων».

Χωρίς να κάνω κανένα σχόλιο, δράττοντας της ευκαιρίας θα ήθελα να πω ότι ο συγκεκριμένος κύριος που ανεβάζει κάποια τέτοια δημοσιεύματα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός πιο επιφυλακτικός γιατί οι αντοχές των ανθρώπων έχουν όρια και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν. Αυτή η παρατήρηση μου θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν κι ας γνωρίζει ότι παρότι δέχτηκα ασφυχτικά πιέσεις να τον ανεβάσω στα μανταλάκια ακόμα μέχρι και σήμερα, δεν ενέδωσα σε αυτές μόνο και μόνο από ανθρωπιά  και ευαισθησία.

Όσοι χτυπούν τον  Νίκο Τσιώλη, θέλουν να χτυπήσουν τον δήμαρχο ή κάτι θέλουν να κρύψουν?  Μήπως κάποια εικονικά τιμολόγια ή μήπως κάποιες αγορές που φαίνονται να έχουν γίνει επί των ημερών τους εις διπλούν,  στο πράσινο λιβάδι? Η μήπως μόνο και μόνο από ρεβανσισμό?

Ας προσέχουν όμως γιατί το γινάτι βγάζει μάτι, κι αύριο μπορεί να υποστούν οι ίδιοι τις συνέπειες της δικής τους απερισκεψίας και να γίνουν οι ίδιοι ρεζίλι των σκυλιών.

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = πενήντα έξι