Φανερά γερασμένη και απογοητευτική η  μπαλαρίνα Γιαχόνεβα  (βίντεο)  

Φανερά γερασμένη η  μπαλαρίνα Γιαχόνεβα, απογοητευτική στις «πιρουέτες»

Ο γνωστός Ζαχαριάδης προσφέρει γέλιο. Από την μια βγάζει τον Παναγιωτάκη Γιάχο σαν Ρωσίδα μπαλαρίνα στα μπαλέτα Μπολσόι με το όνομα Γιαχόνεβα κι από την άλλη τον ανεβάζει σε ένα μηχανορραφημένο βιντεάκι στην εκπομπή του σε ρόλο εισαγγελέα. Ας απαντήσει πρώτα η Γιαχόνεβα  σχετικά με τις κατηγορίες που τους προσάπτει ο Ζαχαριάδης ότι αυτή και τα άλλα κορίτσια της παρέας θέλουν να κονομήσουν από τον δήμο και μετά να παριστάνει τον επιπληκτικό στον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Περικλή Δορκοφίκη σε έναν από τους πλέον εξαίρετους Αντιδημάρχους της Δημοτικής Αρχής που διέπρεψε με τον αδαμάντινο χαρακτήρα και την συμπεριφορά του σαν αθλητής και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να διαπρέπει με το υποδειγματικό ήθος. Παρά τις προσπάθειες να σταθεί στις μύτες των ποδιών της για να πάρει ανάστημα η Γιαχόνεβα τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στον πληθωρικό Αντιδήμαρχο , έπεσε και τσακίστηκε.

Εδώ θα πρέπει να σχολιάσουμε ότι ο Ζαχαριάδης θέλοντας να του δώσει μπόι τον παρομοίωσε με Ρωσίδα. Μια ατυχής παρομοίωση γιατί εξ όσων γνωρίζουμε οι ρωσίδες είναι ψηλές, αντίθετα με την Γιαχόνεβα που είναι μικρόσωμη. Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι η φωτο με τα κορίτσια του μπαλέτου έχει διαγραφεί ώστε να μην μπορεί  να αναδημοσιευτεί μια  γνωστή τακτική Ζαχαριάδη .

Οι επίμαχες φωτο με τις μπαλαρίνες του Ζαχαριάδη στα παραπολιτικά της tsouxtras με τίτλο  “Όλα εδώ πληρώνονται. Ξεχωρίζει η πρίμα μπαλαρίνα Μιζόγιανιτς

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 × εννέα =