Υπάρχουν λεχρίτες (που ζουν) ανάμεσά μας.

Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα από τον εξπέρ του είδους, υποσχεσάκια της τραβεστί νομιμότητας

Στην κυκλοφορία το νέο μυθιστόρημα δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης όπου αυτή την φορά απευθύνεται σε ιθαγενείς ταΐζοντας τους μύθους σχετικά με τα πιράνχας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μυθιστοριογράφος κάνει χρήση του ζωικού βασιλείου ψάχνοντας ευήκοα ώτα που αρέσκονται στην παπαρολογία του βάλτου της μυθοπλασίας. Ποια σοβαρότητα, πόση απήχηση και εκτίμηση μπορεί να έχει από τον υγιή σκεπτόμενο αναγνώστη όταν δεν μιλάει με ονόματα και απλώς παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων?

Ας βγει ο πολιτικά ταπεινωμένος από την μοίρα συγγραφέας να πει ευθέως και παλικαρίσια ποιον εννοεί πιράνχας? Ας βγει ευθέως και παλικαρίσια να πει ποιος αγόρασε πολυτελή μεζονέτα κατά Γλυκά Νερά – Παλλήνη κι αν αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα? Αν έχει τα αντρικά ας βγει να πει δημόσια έχει έστω και στο ελάχιστο στοιχεία που να μπορεί να δικαιολογήσει τα όσα λέει? Υπάρχουν αποδείξεις? Ποιος είναι αυτός που όλοι θα πρέπει να απολογούνται ακόμη και που αφοδεύουν? Ποιος είναι αυτός που κάνοντας χρέη ρουφιάνου στήνεται έξω από τα σπίτια δημοτικών συμβούλων κι ως παπαράτσι τραβάει κρυφά φωτογραφίες?  

Ποια ηθική αξία και ποια αξιοπρέπεια μπορεί να έχει όταν γίνεται ο κοτσαδόρος σε ένα τρέιλερ συκοφαντίας και σπίλωσης οικογενειών?

Μια κουραστική επανάληψη από τα ίδια και τα ίδια με την ψευδαίσθηση ότι αυτή η άθλια ψευδολογία θα κυοφορήσει και θα θεριέψει αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να του γυρίσει μπούμερανγκ και να γελοιοποιείται.

Ο συγκεκριμένος συκοφάντης επιχείρησε πολλάκις να πλήξη πολιτικά ακόμη και ηθικά τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για να πάρει την απάντηση πριν λίγους μήνες του Γλυφαδιώτικου λαού που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο δίνοντας του το ποσοστό 84% Πανελλαδική πρωτιά που δείχνει ότι ο κόσμος ξέρει και ανταμείβει τις αξίες.

Όποιος αποδεδειγμένα έχει διαπράξει λαμογιά πρέπει να πληρώσει, όπως και όποιος συκοφαντείται πρέπει να προασπίσει το αναφαίρετο δικαίωμα του ώστε να μην γίνεται εύκολη λεία του κάθε άναρχου κιναιδογράφου. Ο χρόνος τιμωρεί και η φανταστική λογοτεχνία του «παίζειν» κάποτε φθάνει στο τέλος της. Ο πολίτης δεν κοροϊδεύεται. Ο ταπεινωμένος της υπόθεσης, βασικός υπαίτιος και δράστης της επανειλημμένης ευτελούς αρθογραφίας είναι έκθετος στα μάτια του κόσμου για την απογοητευτική εικόνα και ποιότητα του σαν άνθρωπος και προξενεί κλαυσίγελο.

Η κριτική στην δημοτική αρχή είναι αναγκαία. Η φαιδρολογία και η βρώμα, η σπίλωση και η συκοφαντία γεννάει παλιανθρωπιά κι αυτό ο πολίτης το καταλαβαίνει. Η ρουφιανιά ορισμένων έχει φτάσει στ’ αυτιά του Δημάρχου, Έχει λοιπόν ο καιρός γυρίσματα

αφήστε ένα σχόλιο


4 × = δεκαέξι