Τώρα που γέρασε πήρε την εκλεκτή της καρδιάς της: Σαμάνθα Φοξ – Οι φωτογραφίες από τον γάμο της με τη Λίντα Όλσεν

Η Σαμάνθα Φοξ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη της, Λίντα Όλσεν, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στο Έσεξ. Παρά τη δυνατή βροχή, τίποτα δεν χάλασε το κέφι του ζευγαριού. Άλλωστε, ανυπομονούσαν και οι δύο για αυτή τη μέρα, αφού ο γάμος τους είχε αναβληθεί στο παρελθόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η 56χρονη σταρ εντυπωσίασε τους πάντες με το στράπλες νυφικό φόρεμα, με τις αστραφτερές λεπτομέρειες που επέλεξε. Την όλη εμφάνιση ολοκλήρωσε με ασημένια ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μάλιστα, η Φοξ φρόντισε να κάνει «θεαματική» είσοδο κι έφτασε στο χώρο της δεξίωσης με ένα λευκό ταξί διακοσμημένο με ροζ κορδέλες, με τον αριθμό κυκλοφορίας να γράφει: «Η Σαμ και η Λίντα παντρεύονται, στις 18 Ιουνίου 2022».

Η σύζυγος της, Λίντα, διατηρεί χαμηλό προφίλ και προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, την ημέρα του γάμου της τράβηξε όλα τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το μακρύ νυφικό πέπλο. Τα παρανυφάκια του ζευγαριού εθεάθησαν επίσης να φτάνουν, ντυμένα στα ροζ.

Η Σαμ και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

 

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016, έναν μόλις χρόνο μετά τον θάνατο της επί 16 χρόνια συντρόφου της Mίρα Στράτον, που έφυγε από καρκίνο το 2015.

Η Σαμ είχε μιλήσει για τη σχέση της με τη Λίντα στο σπίτι του «Big Brother» το 2016, λέγοντας για τη σύντροφό της: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».

αφήστε ένα σχόλιο


− δυο = 2