Τροχαίο δυτύχημα στην Αχαΐα: Έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο αφού έμαθαν πως ήταν κάτοχοι μίας τεράστιας περιουσίας

Μετά τον 50χρονο οδηγό του αγροτικού οχήματος Βασίλη Κωστόπουλο, χθες εξέπνευσε στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ και η 19χρονη κόρη του Ιωάννα

Eξέπνευσε χθες στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ η 19χρονη κόρη του 50χρονου Βασίλη Κωστόπουλο

, ο οποίος σκοτώθηκε από την ανατροπή του αυτοκινήτου του στις 3ης Μαΐου, στην ΕΟ Πατρών – Τριπόλεως, λίγο έξω από τον οικισμό των Κυδωνιών.

Η νεαρή Ιωάννα ήταν συνεπιβάτης και είχε τραυματιστεί βαριά στο δυστύχημα, δίνοντας όλες αυτές τις ημέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το δυστύχημα συνέβη, όταν το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ο Βασίλης Κωστόπουλος, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και κατέληξε με τον ουρανό της καμπίνας, πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι επιβαίνοντες εκσφενδονίστηκαν από το όχημα και κατέληξαν στο οδόστρωμα. Το νήμα της ζωής για τον Βασίλη Κωστόπουλο, πατέρα πέντε παιδιών, κόπηκε επί τόπου, ενώ η κόρη του κατέληξε χθες.

Ένα ολόκληρο χωριό στον Κάλφα Ερυμάνθου θρηνεί για τις απανωτές απώλειες.

Το χτύπημα στην οικογένεια είναι πολλαπλό, αφού μετά την απώλεια του πατέρα, που κηδεύτηκε την περασμένη Κυριακή, σήμερα κηδεύει και την 19χρονη Ιωάννα, ενώ χθες κήδευε και τον παππού της, θείο του 51χρονου Βασίλη Κωστόπουλου που εξέπνευσε λίγες ώρες πριν από την εγγονή του.

Πέθαναν αφού έμαθαν πως ήταν κάτοχοι μεγάλης περιουσίας

Μάλιστα, το σκηνικό αυτής της τραγωδίας, έρχεται να συμπληρώσει μια σημαντική λεπτομέρεια που συζητείται στην περιοχή. Την ημέρα του δυστυχήματος, πατέρας και κόρη επέστρεφαν στο χωριό τους από την Πάτρα, όπου είχαν μεταβεί για να κλείσουν, όπως λέγεται, τις τελευταίες εκκρεμότητες μιας πολύ ευτυχούς συγκυρίας για την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, pelop.gr, είχαν οριστεί δικαιούχοι μιας μεγάλης περιουσίας, που αποτελείται από μερικά χωράφια και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που είχε μεταβιβάσει ο παππούς, που πέθανε και κηδεύτηκε επίσης την Παρασκευή.

Το γεγονός θα άλλαζε προς το καλύτερο τη ζωή της πολύτεκνης οικογένειας, που είναι άνθρωποι του μόχθου και ασχολούνται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες, στο χωριό του Κάλφα.

αφήστε ένα σχόλιο


5 × τρία =