ΤΡΑΜΠ: ΑΥΤΗ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο μια «σατανική σφαγή».

Παράλληλα, επανέλαβε πως η Ουάσινγκτον θα κάνει το παν εντός των δυνάμεών της για να βοηθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο να προσαγάγει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Αυτή η αιματοχυσία πρέπει να τελειώσει. Αυτή η αιματοχυσία θα τελειώσει», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε σύντομες δηλώσεις που έκανε έπειτα από ένα γκαλά στο Ford’s Theater, στην Ουάσινγκτον.

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Χέρμπερτ Ρέιμοντ ΜακΜάστερ δήλωσε χθες ότι οι πρόσφατες «φρικαλεότητες» στο Αφγανιστάν και στη Βρετανία υπογραμμίζουν το πόσο επείγον είναι να αντιμετωπιστούν οι κοινές προκλήσεις και οι επιθέσεις εξτρεμιστών.

Ο στρατηγός ΜακΜάστερ εξέφρασε σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή στην Ουάσινγκτον τα βαθιά συλλυπητήρια της αμερικανικής κυβέρνησης στον βρετανικό και στον αφγανικό λαό προσθέτοντας πως η κυβέρνηση έχει την «αταλάντευτη αποφασιστικότητα να σταθεί στο πλευρό τους μπροστά στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις».

«Οι πρόσφατες ωμότητες υπογραμμίζουν το πόσο επείγουσες είναι οι προκλήσεις που μοιραζόμαστε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

αφήστε ένα σχόλιο


2 × εννέα =