ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ

Το απόγευμα της Παρασκευής και όχι χθες όπως ήθελαν πολλά δημοσιεύματα, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Μιχάλης Λιάπης έπειτα από 9ήμερες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία. Ο κ. Λιάπης προσγειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ήρεμος και casual ντυμένος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, αναφερόμενος στο ταξίδι του στην εξωτική Μαλαισία, λίγες μόνο ώρες μετά την σύλληψη του, είπε: “Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης, ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας” .

«Τα έχω πληρώσει όλα, έχω πληρώσει και τα τέλη, καλύπτω και τα τεκμήρια μου, όλα» πρόσθεσε ο κ.Λιάπης, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις στους δημοσιογράφους

Ο κ.Λιάπης άφησε πάντως να εννοηθεί πως την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ο ίδιος θα παραστεί στην δίκη, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και την δυσανασχέτηση του στους δημοσιογράφους για όλα όσα ο ίδιος “βιώνει” τον τελευταίο καιρό.

«Ήταν πολύ κουραστικό το ταξίδι. Πήγα να ησυχάσω και δεν με αφήσατε…. Δεν με αφήσατε να ξεκουραστώ. Περνάω μια τραγωδία» έλεγε και ξανά έλεγε ο πρώην υπουργός, πράγμα που δεν φαίνεται ωστόσο στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το ταξίδι του κ.Λιάπη στην Μαλαισία!

Η κάμερα του Star ήταν εκεί….. και στο κεντρικό δελτίο του σταθμού θα παρακολουθήσετε όλες τις hot λεπτομέρειες!!!

Το Star στο σπίτι του Λιάπη

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα, ο πρώην υπουργός Μεταφορών αμέσως μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από το εξωτικό «πολύ κουραστικό» όπως ο ίδιος είπε ταξίδι, κατευθύνθηκε αρχικά στην οικία του στο Χαλάνδρι για να…. ησυχάσει!!!

Οι κάμερες ωστόσο και οι δημοσιογράφοι έκαναν τον πρώην υπουργό να αλλάξει και πάλι τα σχέδια του και έτσι απομακρύνθηκε από το σπίτι του για άλλη κατοικία προφανώς κάποιου φιλικού του προσώπου, στέλνοντας τον οδηγό του να πάρει μια βαλίτσα με τα εντελώς απαραίτητα !

O Ν.Χατζηνικολάου για το «δράμα» του Μισέλ στην Μαλαισία

Με πολύ καυστικό τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις Λιάπη ο εκδότης της Real News και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου του Star Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι για αυτήν την τραγωδία που πέρασε ο κ.Λιάπης. Στα ταξίδια ηρεμίας και ψυχικής εκτόνωσης σε με μια δίμετρη θεά δίπλα πηγαίνουν όλοι« είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον νόμο περί ευθύνης υπουργών που όπως είπε έχει εκθρέψει «αυτή τη συμπεριφορά που βλέπουμε στις κάμερες»

«Οι υποθέσεις Λιάπη και Τομπούλογλου σε σχέση με άλλα μεγάλα σκάνδαλα να είναι απλές παρωνυχίδες, όμως κατά την γνώμη μου είναι εξόχως διδακτικές. Και οι δύο αυτοί κύριοι είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα χωρίς υπήρξε προηγούμενη επαγγελματική δράση, βρέθηκαν ξαφνικά με εξουσία. Πρέπει να πάψει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και οι πολιτικοί να αντιμετωπίζονται ποινικά όπως όλη η υπόλοιπη κοινωνία και δεύτερον πρέπει εμείς οι απλοί πολίτες να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τους αντιπροσώπους που στέλνουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο» είπε με νόημα ο κ.Χατζηνικολάου.

Με …. άδειες μπαταρίες και ξενερωμένος γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα

Αν και ο πρώην υπουργός Μεταφορών είχε προγραμματίσει να κάνει Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στην Κουάλα Λουμπούρ, πίνοντας μοναδικά κοκτέιλ παρέα με αιθέριες υπάρξεις, τελικά αποφάσισε να επισπεύσει τον γυρισμό του στην ελληνική πρωτεύουσα, καθώς έχει και μια…. δίκη μπροστά του για τις 30 Δεκεμβρίου!

Ο κύριος Λιάπης λίγο πριν αναχωρήσει για την εξωτική Μαλαισία, συνελήφθη στην “εξωτική” Λούτσα να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο! Η δημοσιοποίηση του γεγονότος και οι αντιδράσεις εντός και εκτός βουλής δεν πτόησαν ωστόσο τον πρώην υπουργό, ο οποίος όχι μόνο δεν ανέβαλλε το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του, αντιθέτως έφυγε χαλαρός και άνετος μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ για να περάσει τα Christmas ….. σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, έχοντας συντροφιά μελαχρινή καλλονή!

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ μάλιστα είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας και δεν παρέστη στο αυτόφωρο δικαστήριο, αντίθετα προτίμησε να κάνει “ηλιο-θεραπεία” στον εξωτικό προορισμό για να ξεχάσει τα προβλήματά του.

Τώρα, ο κύριος Λιάπης εκτός από την “γέμιση” της γαλοπούλας και της μπαταρίας, θα πρέπει να προετοιμάσει και την γραμμή με την οποία θα προσέλθει στην δίκη… εκτός αν μιλήσει πάλι δια μέσου των δικηγόρων του!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικηγόροι του κ. Λιάπη τον συμβουλεύουν πάντως να εμφανιστεί κανονικά στο δικαστήριο, μετά την κατακραυγή των τελευταίων ημερών!

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 6 =