ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟ CITY

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης όπου έχει σειρά επαφών με ισχυρούς επενδυτικούς ομίλους.

Όπως αναφέρουν στην Συγγρού σκοπός των επαφών είναι να παρουσιάσει αφενός το σχεδιασμό του κόμματος για δίκαιες μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αμέσως με το που θα κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές και αφετέρου να πείσει του ισχυρούς παίκτες των διεθνών αγορών να επενδύσουν άμεσα στην Ελλάδα.

«Κάτι δηλαδή που δεν μπορεί να κάνει και το κυριότερο να πείσει τους επενδυτές ο κ. Τσίπρας, όπως αποδείχθηκε περίτρανα πρόσφατα με την υπόθεση της Cosco » αναφέρουν οι ίδιες πηγές .

Ο πρόεδρος του ΝΔ αναπτύσσει στους συνομιλητές του όλο το σκεπτικό για τη πρόταση του κόμματος για ανάπτυξη 4% και πλεονάσματα 2% εξηγώντας παράλληλα γιατί το πρόγραμμα που εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή σήμερα δεν «βγάζει» πουθενά.

«Θα είναι ένα σχέδιο τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό που θα εκπλήξει θετικά την ελληνική κοινωνία και τους πιστωτές μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης προκαλώντας , όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος, το ενδιαφέρον των οικονομικών οίκων οι οποίοι βλέπουν ένα πολιτικό αρχηγό αποφασισμένο να εφαρμόσει ταχύτατα, μόλις κερδίσει τις εκλογές, ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής .

«Με προτεραιότητα στις δουλειές μέσα από δίκαιες και σωστές μεταρρυθμίσεις . Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι θα χρειασθούν 100 δισ. ευρώ επενδύσεις την επόμενη πενταετία για να δημιουργηθούν 120. 000 θέσεις εργασίας ετησίως » συμπληρώνουν από τη ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = δεκατέσσερα