Το μπρελόκ και το Φουσκωτό Top Model

Ο συνήθης ηλίθιος που υποδύεται την παρηγορήτρα των απελπισμένων .

Άλλη μια ανούσια δημοσίευση όσον αφορά το όνομα μου και τον χαρακτηρισμό που μου αποδίδει ως  «Λιγδο-Τσουχτρο-Καραχαλιάδας», το επονομαζόμενο μπρελόΚ

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τη σοβαρότητα του γηραιού δημοτικού συμβούλου των 300 ψήφων που ψάχνει τρόπους να δείξει το ανάστημα του με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Για μια ακόμη φορά κατέβασε το επίπεδο και το έφτασε στο δάπεδο. Προφανώς θα θέλει να τον κρεμάσω στα μανταλάκια για να θυμίσω τα πεπραγμένα του για να καταλάβει ο κόσμος την ποιότητα του αλαζόνα και ξερόλα πολιτικά ραμολιμέντου που μηχανεύεται σκάνδαλα και διαφθορά παρακολουθώντας ακόμη και έξω από τα σπίτια δημοτικών συμβούλων παριστάνοντας πότε τον αστυνόμο και πότε τον εισαγγελέα  φωτογραφίζοντας τα σπίτια τους. Τι ποιότητα μπορεί να έχει ένα τέτοιο μικρό πολιτικά ανθρωπάκι που κυριεύεται από μεγαλομανία και ναρκισσισμό ας το σκεφτούν αυτοί που τον ψήφισαν. Ας τον χαίρονται κι αυτοί που τον μάζεψαν. Ας τον χαίρονται οι κ.κ Κόκκορης και  Γεωργούλας γιατί έδωσαν στέγη σε έναν επί σειρά ετών πολιτικά άστεγο που ενώ τους εξευτέλιζε και στο άκουσμα το ονόματος του έφτυναν και τίναζαν το πέτο τους, σήμερα τον αγκάλιασαν με στοργή και προδέρμ και τον έκαναν συνεργάτη τους. Αυτά να βλέπει ο κόσμος.

Όσο για την μανδάμ Σωσώ δεν αξίζει να μιλάμε για έναν άνθρωπο που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα με την κουτσομπολίστικη συμπεριφορά της. Η κουσκουσιάρα Σωσώ θα πρέπει να έχει διαταραγμένη υγεία όταν βλέπει συνέχεια φαντάσματα ότι την μισούν, ότι την ζηλεύουν, ότι την κυνηγούν να την ξεσκίσουν, ανόητα ψέματα και ευφάνταστες ιστορίες που σύμφωνα πάντα με την ψυχολογία μόνον ένας άρρωστος πραγματικά εγκέφαλος θα μπορούσε να επινοήσει. Πρόκειται για μια αποτυχημένη κυριούλα που είδε φως και μπήκε στο δήμο και συνέχεια στη ΝΔ που ως γνωστόν τέτοια κελεπούρια δεν της λείπουν. Δεν αξίζει κανείς να ασχολείται με τα ευτράπελα της Σωσούς όπως δεν αξίζει κανείς να ασχολείται με τον βρομύλο με την πτέρνα κεφαλοτύρι που θέλησε να της προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη.  Να επανέλθω και πάλι στη Σωσώ και να πω ότι η φωτο της τα σπάει. Ο δήθεν ποντίφηξ της διαφάνειας και της εντιμότητας  την σενιάρισε ανάλογα με τις υποσχέσεις, τους όρκους και τα βρώμικα κουτσομπολιά που του έδωσε. Λίγο το τέντωμα λίγο η ανόρθωση από τα μπουλντοκοειδή κρεμασμένα μάγουλα, λίγο στόκο να σβήσουν οι ρυτίδες σε μέτωπο και λαιμό την έκανε το Next Top Model. Κάποιοι πρέπει επιτέλους να της μιλήσουν ότι το αποσμητικό της την εγκατέλειψε. Τέρμα τα κλάματα και οι αγαπούλες αυτή δεν μαζεύεται.

Ας μην της δώσει θεσούλα ο δήμαρχος και θα τον περνά ως συνήθως από γενεές δεκατέσσερις  

Όσο για τον γηραιό παππούλη με το ένα πόδι στον τάφο που θα ταράξει στη νομιμότητα τη δημοτική αρχή η προ μηνών εκλογική Πανελλαδική πρωτιά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με 84%, δίνει την απάντηση στις αθέμιτες συμπεριφορές και τα βιτριολογικά του σχόλια.

Να πλενόμαστε που και που βρομύλο

αφήστε ένα σχόλιο


7 − = πέντε