Το Μεγάλο πήδημα!

Και ενώ τα ψώνια με την μεγάλη γλώσσα συνεχίζουν να κάνουν παρέλαση και να φαντασιώνονται ότι θα κερδίσουν τον Κόκκορη, αυτός τρίβει τα χέρια του αφού τους βλέπει όλους για τους διδύμους αρσενικούς αδένες του. Σε μια πόλη που έχουμε μπουχτίσει από αξιότιμους προέδρους και από άσημα ανθρωπάκια που θέλουν να γίνουν διάσημοι και να κάνουν καριέρα στον Δήμο, οι πολίτες δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν αλλά να ανησυχούν σοβαρά γιατί απ’ όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που καμώνονται ότι έρχονται να μας σώσουν δεν έχουν κάτι να περιμένουν.

Για να πετύχουν όμως να απεγκλωβιστούν από τα ψώνια και από τα πλατιά από λούστρο χαμόγελα θα πρέπει να αποχτήσουν συνείδηση και να αναρωτηθούν πρώτα απ’ όλα ποιοι είναι οι ίδιοι και μετά τι προσδοκούν από αυτούς που στέλνουν να τους αντιπροσωπεύσουν στα κοινά. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι στην θέα των μασκαράδων, κάποιοι σοβαροί άνθρωποι που θα μπορούσαν να προσφέρουν στα κοινά, δυστυχώς κάνουν πίσω κι αυτό γιατί δεν θέλουν επουδενί να συναναστραφούν με τα σκατά. Βέβαια συνυπεύθυνοι είναι και όλοι αυτοί που στην θέα της κονόμας πριμοδοτούν όλα αυτά τα ψώνια με τίτλους που τους τρελαίνουν.

Τελικά μπήκαμε για τα καλά στην περίοδο του καρναβαλιού. Όσοι από δαύτους πιστεύουν ότι έχουν τα ούμπαλα να εκτοπίσουν τον Κόκκορη αυτό που θα καταφέρουν είναι να γευτούν το εκτός σιέλου πήδημα. Τον Κόκκορη μόνον η αλαζονεία του και ένας δυο σοβαροί άνθρωποι μπορούν να τον κερδίσουν, οι ξεμωραμένοι και τα ψώνια θα υποχρεωθούν σε πεοθυλασμό.

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 7 =