Το καλοκαίρι τελείωσε, η ανάπλαση της παραλίας αρχίζει !

Με το τέλος του καλοκαιριού, οι βραβευμένες, ελεύθερες, παραλίες της Γλυφάδας, που είχαν κόσμο από όλη την Ελλάδα και οι φωτογραφίες τους ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, αλλάζουν όψη !

Οι υπάλληλοι του Δήμου Γλυφάδας μάζεψαν τον εξοπλισμό και τώρα αρχίζει η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, μέσα από ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που θα καταστήσει την περιοχή μοναδική όαση για όλη την Αττική. Τα καλύτερα έρχονται !
“Το πήραμε κι εμείς απόφαση ότι τελείωσε το αποκαλόκαιρο. Τα καιρικά φαινόμενα γίνονται πλέον έντονα, επομένως αποσύρουμε τον εξοπλισμό από την παραλία της Γλυφάδας μας, για συντήρηση και προφύλαξη μέχρι την άνοιξη του χρόνου.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις υποδομές και τη φιλοξενία που παρείχαν οι παραλίες της Γλυφάδας σε όλους τους λουόμενους και φέτος το καλοκαίρι. Ιδίως μάλιστα που το φετινό καλοκαίρι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε ο κορονοϊός, οι απαιτήσεις ήταν διαφορετικές και σύνθετες και ανταποκριθήκαμε σε όλες και με το παραπάνω”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει:
“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το Seatrac για ΑΜΕΑ ήρθε και πάλι πρώτο σε χρήσεις και με μεγάλη διαφορά πανελλαδικά ! Η δουλειά που μας περιμένει το χειμώνα στο παραλιακό μας μέτωπο είναι μεγάλη και δύσκολη, καθώς μπαίνει μπροστά η ανάπλαση, με τρόπο σύγχρονο, βιώσιμο και λειτουργικό.
Αναμείνατε τα νεότερα”!

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = έντεκα