ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΙ O ΠΑΡΑΛΗΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΠΙΠΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ!!

Οι πολίτες δεν κοροϊδεύονται από συκοφαντικά δημοσιεύματα, έχουν άποψη και κρίση και μπορούν να καταλάβουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν όλοι αυτοί που παριστάνουν τους ευυπόληπτους κυρίους ενω στην πραγματικότητα είναι χωμένοι στο σκατό μέχρι το λαιμό. Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός ανέκαθεν χρησιμοποιήθηκε σαν εργαλείο από τους «αξιότιμους» Γιαννακόπουλο και Ζαχαριάδη για να κλείνουν στόματα και να κάνουν ανεπηρέαστοι την δουλειά τους, άλλωστε είναι γνωστό ότι  οι φήμες και τα ψεύδη μπορούν να κάνουν τη ζωή δύσκολη σε όποιο κοινωνικό κύκλο κι αν ανήκει κανείς, μόνο που εδώ που φτάσαμε  το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο. Αχρείε κουρδομένε, η τεχνική της «μαύρης προπαγάνδας» μου είναι πια γνωστή, όσα κι αν πεις, όσα κι αν σου δώσουν να ανεβάσεις αυτό που ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει στην συνείδηση των πολιτών της Γλυφάδας είναι η κακή εικόνα των «αξιότιμων» «κυρίων» Γιαννακόπουλου και Καρνεζοζαχαρομπραδήμα που έχουν σχηματίσει όλα αυτά τα χρόνια οι πολίτες κι  αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί αυτοί οι δυο συνεργάτες σου έχουν ισοπεδώσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τόσο, που αγγίζουν τα όρια της παραφροσύνης.

Παρά τις επαναλαμβανόμενες μηχανορραφίες σου αποδεικνύεται ότι είσαι ένας κοινός συκοφάντης που εξυπηρετείς τα συμφέροντα των «αξιότιμων» «κυρίων» με τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη όμως να είσαι σίγουρος πως ο κάθε ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας θα πάρει την απάντηση που του πρέπει από την δικαιοσύνη.

Κατά τα λοιπά, Για την κριτική μου στον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου στο ζενίθ μιας προεκλογικής περιόδου (πάλι τέτοια θα λέμε;) που πιθανότατα μπορούν να ειπωθούν και κάποια πράγματα με μια δόση υπερβολής έχω πολλάκις απαντήσει, πιθανόν όμως εσύ δεν είσαι εις θέση να καταλάβεις. Να το ξαναπώ? Πάντα είχα αμφιβολίες και διατηρούσα ενδοιασμούς και επιφυλάξεις σχετικά με την κάθοδο των πολιτικών στην αυτοδιοίκηση, μέχρις που όλα αυτά ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου τα ανέτρεψε και βλέπουμε σήμερα (όσοι έχουμε το θάρρος να το ομολογήσουμε και δεν στεκόμαστε στη φτηνή προπαγάνδα, την εμμονική  σκανδαλολογία), ότι η Γλυφάδα αλλάζει καθημερινά προς το καλύτερο.

Στο ξαναλέω αλλά…  ότι είναι άλλο πράγμα η κριτική, η σκληρή κριτική αν το θες, ακόμα κι όταν αυτή συνοδεύεται από μια δόση υπερβολής και σάτιρας, κι άλλο η συκοφαντία και η σπίλωση. Δεν είμαστε της ίδιας σχολής. Ο αυριανισμός, η δημοσιογραφία του κώλου που υπηρετείς είναι πολύ μακριά από εμένα και να γνωρίζεις ότι δεν είναι αποδεκτή κι από τους πολίτες. Δεν είδα ποτέ μέχρι σήμερα ένα τουλάχιστον καλό σχόλιο για τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και την δημοτική αρχή. «ΈΝΑ» καλό σχόλιο έτσι για τα μάτια του κόσμου παρά μόνο ψευτομαγκιές, ψευτοτσαμπουκάδες και ηλιθιότητες που κάνουν το επίπεδο δάπεδο και σε ρίχνουν χαμηλά στα πατώματα.  Εγώ δεν διατάραξα την ψυχική γαλήνη καμιάς οικογένειας, κανενός. Δεν ξεβράκωσα όπως εσύ και οι φίλοι σου κανέναν, δεν κατακρεούργησα ανθρώπινες αξιοπρέπειες με κατάπτυστους και χυδαίους χαρακτηρισμούς και δεν έφερα ανθρώπους σε απόγνωση για να μην πω στο θάνατο.

Αυτά βέβαια θα τα μάθεις στη πορεία, όρεξη ναχεις!!

ΥΓ

Καημένε, σου πετάνε «βρώμικα» ο Γιαννακόπουλος και ο Ζαχαριάδης και εσύ τα καταπίνεις αμάσητα.

Οι Γλυφαδιώτες σας φτύνουν και εσείς νομίζετε ότι βρέχει!!!

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + 8 =