ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. ο Βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης μετά την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο και την διαφοροποίησή του. «Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης μετά τη διαγραφή του.

Το τηλεοπτικό στιγμιότυπο έδειξε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να κάθεται στο έδρανο του Αντιπροέδρου της Βουλής και να συντάσσει την επιστολή διαγραφής.

Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε «Παρών» στο άρθρο 1.

Σημειώνεται ότι το άρθρο 1 περιλαμβάνει την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ .

«Δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας»

Αμέσως μετά τη διαγραφή του ο κ. Κακλαμάνης, δήλωσε ότι δεν υποκύπτει σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλει στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων.

«Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού» τόνισε και πρόσθεσε ότι δεν νομοθετεί με εντολή της τρόικας.

Διευκρινίζοντας την απόφασή του να καταψηφίσει το άρθρο 1 είπε ότι «είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις».

«Το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς» υπογράμμισε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 + = εννέα