ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΨΙΝΑΚΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την παραίτηση του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ζητά το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου, χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο, ανίκανο και επικίνδυνο για πόλη.

Απορρίπτοντας του ευθύνες για την καταστροφή και τα δεκάδες θύματα που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στο Mάτι, καθώς και κατακρίνοντας την συμπεριφορά του, 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους, συνεδριάζουν σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του Δημάρχου.

Το κλίμα εναντίον του δημάρχου Μαραθώνα για τη στάση του κατά τη διάρκεια των τραγικών γεγονότων, αλλά και στη συνέχεια, είναι πού αρνητικό, με τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και αρκετούς κατοίκους να ζητούν την άμεση παραίτηση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Ψινάκης, εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την φονική πυρκαγιά και δήλωσε αγανακτισμένος πως είχε «εξαφανιστεί», καθώς και το δικό του σπίτι κάηκε.

Όμως, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη συνέχεια από την πολυτελή οικία του στο Νέο Βουτζά, έδειχναν ακριβώς το αντίθετο. Υπήρχαν μικρές ζημιές, κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι έχει γίνει στο εσωτερικό του σπιτιού.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ επτά = 10