ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΠΙΝΟ – ΚΑΡΣΕΛΑ

«Βόμβα» πριν το ματς με την Γιουβέντους. Οπως έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους με την ερυθρόλευκη. Μπορεί για κάποιους να ήταν γνωστό ή κάποιος άλλον να μην υπολογιζόταν αλλά η είδηση που «έσκασε» προκάλεσε αίσθηση μιας και ο Καρσέλα πήρε αρκετές ευκαιρίες το τελευταίο διάστημα τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

Ετσι το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό πως ζητήθηκε από τους συγκεκριμένους τέσσερις να βρουν ομάδα τον Γενάρη, να φέρουν πρόταση και να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Μέχρι τότε θα προπονούνται μόνοι τους και όχι με την υπόλοιπη ομάδα.

Για τον Μίλιτς ήταν λίγο πολύ γνωστό μιας και ο Κροάτης φέτος είχε παίξει μόλις σε τέσσερα παιχνίδια την φετινή σεζόν (τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα ήταν στις 26 Αυγούστου κόντρα στη Λαμία).
Για τον Ζντιέλαρ επίσης μετά την on camera δήλωσή του στη Nova ότι «ο προπονητής δεν βγάζει το πλάνο της ομάδας» και ούτως η άλλως δεν υπολογιζόταν από τον Λεμονή.
Εκπληξη είναι η περίπτωση του Στέφανου Καπίνο αν και το «γυαλί είχε ραγίσει» εδώ και αρκετές εβδομάδες, όπως έκπληξη είναι και η υπόθεση του Μεχντί Καρσελά ο οποίος πρόλαβε να παίξει σε 16 ματς του Ολυμπιακού από τα οποία τα τέσσερα ήταν στους ομίλους του Champions League. Βεβαίως η απόδοση του τελευταίου μόνο καλή δεν ήταν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να είναι ο παίκτης που κλείνει την συγκεκριμένη τετράδα.

Πηγή: gazzetta.gr

αφήστε ένα σχόλιο


9 × τέσσερα =