ΤΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ» ΕΝΟΣ ΦΕΛΛΟΥ!!!

Ξεφτίλα και κάζο του Ζαχαριάδη που δείχνει την ποιότητα του ανδρός και την «δημοσιογραφία» που υπηρετεί.

Τέτοια ξεφτίλα δεν θυμάμαι ποτέ να έχει υποστεί κανείς άλλος που παριστάνει τον έγκριτο δημοσιογράφο, τον άνθρωπο που οσφραίνεται  την είδηση,  το λαγωνικό ρεπόρτερ που ανιχνεύει την είδηση για την ενημέρωση του πολίτη. Να θυμίσουμε λοιπόν στους αναγνώστες ότι ο «έγκριτος» Ζαχαριάδης με το πλούσιο ποινικό μητρώο και τις εκατοντάδες καταδικαστικές αποφάσεις, ανέβασε προ ημερών την ψευδέστατη είδηση ότι ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου τέθηκε σε αργία, μάλιστα στο τέλος έλεγε όχι αυτό που ισχυρίζεται σήμερα, αλλά ότι ήταν θέμα χρόνου να καταθέσει επίσημα έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για του λόγου το αληθές.

Πουστιά, βρωμιά που μόνον αυτός ξέρει να αφήνει στο διάβα του την οποία αναπαρήγαγαν  κάποια δικά του ψευτοπροφιλάκια όπως  ή LINA NIKOLAKAKI και ο Καρνέζης που είναι ο ίδιος, κάνοντας μάλιστα  περιπαικτικά σχόλια.

Σήμερα λοιπόν αυτός ο «έγκριτος» ψευτοδημοσιογράφος, αυτό το λαγωνικό που ψάχνει ερευνά και ανεβάζει καθημερινά δεκάδες σκάνδαλα για τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και την δημοτική αρχή βγαίνει και ζητάει συγνώμη λέγοντας  ότι η πληροφορία του ήταν λανθασμένη. ΑΛΗΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ – ΠΟΥΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, όπως συνηθίζει έριξε την βρώμα, έριξε την λάσπη στο διαδίκτυο, του είπαν ότι κινδυνεύει με μηνύσεις και σήμερα την κάνει γυριστή και ούτε γάτα ούτε ζημιά,  ζητάει συγνώμη.

Να θυμίσω στους αναγνώστες ότι μετά το πρώτο κατάπτυστο επαίσχυντο δημοσίευμα μετά παρέλευση δυο ημερών ανέβασε νέο δημοσίευμα που έλεγε ότι ο  Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου τέθηκε σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά το παλεύει κάνοντας κάποιες ενέργειες αφού είχε δικαίωμα από τον νόμο για ένα τρίμηνο να βρίσκεται στην θέση του. ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΑΑΑΑΑΑ.  Αυτός δεν είναι δημοσιογράφος αλλά   ντελίβερι  σκατών που ασελγεί βάναυσα στην νοημοσύνη του πολίτη, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει αυτούς για τους οποίους εργάζεται.

Οι Fans του Notia Press καλά θα κάνουν να προσέχουν, να δουν πως και γιατί στήνονται τα σκάνδαλα, από ποιους και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν για να καταλάβουν ότι έπεσαν  θύματα ενός «απατεώνα» που θέλησε με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο να μολύνει την ατμόσφαιρα εις βάρος του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου.

Ντροπή, αίσχος !

αφήστε ένα σχόλιο


8 × εννέα =