ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ

Και εκεί που ο κ. Τσίπρας μες έλεγε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του Ελληνικού λαού όποια κι αν είναι κι ότι το ΝΑΙ στις κάλπες της Κυριακής σηματοδοτεί τη δρομολόγηση όλων διαδικασιών που προβλέπει το Σύνταγμα  «Δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού», αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ΝΑΙ προφανώς ανοίγει τον δρόμο για την αποχώρηση του, σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή των έγκριτων δημοσιογράφων κ.κ  Δ. Καμπουράκη και Γ. Οικονομέα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA, ο πολύς καθηγητής και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αλέξης Μητρόπουλος μας έκανε γνωστό ότι ο Τσίπρας ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα  της Κυριακής δεν πρόκειται να παραιτηθεί,  θα συνεχίσει να είναι Πρωθυπουργός πηγαίνοντας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης ακόμα και με το  ΝΑΙ υπογράφοντας ένα νέο μνημόνιο (καλά …ήσια)  κι αυτό για να γίνει ασπίδα στο λαό του.

Ανοησίες μικροπολιτική  και ΕΙΠΑ – ΞΕΙΠΑ που προκαλούν θυμηδία και αγανάκτηση .

Ακαταλαβίστικα λόγια πολιτικάντηδων που υποτιμούν και εξευτελίζουν την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.

Μια ανεύθυνη κυβέρνηση από μικρά δειλά ανθρωπάκια που μεταφέρουν τις ευθύνες τους στους δοκιμαζόμενους πολίτες που μαρτυρούν και λιποθυμούν στις ουρές μπροστά στα ATM την ώρα που τα ράφια των Super Market αδειάζουν από τον φόβο για το τι μας ξημερώνει την επόμενη μέρα.

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και μην κοροϊδευόμαστε. Αυτοί οι κύριοι  μετά από αυτές τις θλιβερές εικόνες που βλέπουμε στις τηλεοράσεις δεν μπορούν να μας μιλούν για αξιοπρέπεια. Μας δουλεύουν και ασελγούν βάναυσα στην νοημοσύνη μας καταστρέφοντας την χώρα.

Κάθε μέρα που περνάει ο φόβος και ο διχασμός μεγαλώνει.

Το δημοψήφισμα της Κυριακής  θα πρέπει να τους δώσει ξεκάθαρα την απάντηση ότι από εδώ και πέρα δεν έχει άλλα ψέματα. Τελείωσαν. Μόνο αλήθειες… Οι Έλληνες πρέπει να αναλογιστούν το βάρος των ευθυνών τους   και να πουν ένα βροντερό ΝΑΙ στις κάλπες. Η πρώτη φορά αριστερά θα πρέπει να είναι και η τελευταία  

αφήστε ένα σχόλιο


− 5 = μηδέν