ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

Την πόρτα του αστυνομικού τμήματος της Γλυφάδας πέρασε αυτοβούλως (έπειτα από κλήση που του ήρθε) ο Θωμάς Μαύρος για οικονομικές παραβάσεις την περίοδο που διατέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και την Πέμπτη (23/01) θα απολογηθεί.

Επειτα από του Δημητρέλο, Αδαμίδη, Θανόπουλο και Νικολαϊδη ήταν και η σειρά του Θωμά Μαύρου να απολογηθεί για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ (μη απόδοση ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλες παραβάσεις) επί προεδρίας του.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έλαβε ειδοποιητήριο να παραστεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του (Γλυφάδα) και έπειτα συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων. Ωστόσο δεν πρόλαβε να απολογηθεί και θα μείνει κρατούμενος μέχρι την Πέμπτη το πρωί (23/01) όπου και θα οδηγηθεί τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σε δηλώσεις του στο aek365 τόνισε:

«Μπήκαμε με πολλή αγάπη πέρυσι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ΑΕΚ. Πληρώνουμε την αγάπη μας για την ΑΕΚ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ είχα πει από την αρχή ότι δεν θέλω να έχω σχέση με τα νομικά του προέδρου. Να μην υπογράφω, να μην υπάρχουν σφραγίδες. Έχει γραφτεί και στο ΦΕΚ, ότι δεν έχω καμία σχέση. Ήμουν όμως δύο μήνες πρόεδρος στην ΑΕΚ και σου λένε “έλα από εδώ”. Είμαι στο κρατητήριο, τώρα. Μου πήραν αποτυπώματα, με έβγαλαν φωτογραφίες, λες και είμαι εγώ δεν ξέρω τι. Τέλος πάντων, έγινε κι αυτό», τονίζει ο Θωμάς Μαύρος.

Γι ατά που του καταλογίζονται υπογράμμισε:

«Για τους δύο μήνες που ήμουν με χρεώνουν για το φόρο των μεταγραφών, το απλήρωτο ΙΚΑ (μάλιστα έχω δικαστήριο την Παρασκευή για το ΙΚΑ) και το ΦΠΑ». Καταλήγοντας ο Θωμάς μας τόνισε: «Εντάξει δεν φταίει η ομάδα. Δεν φταίει η ΑΕΚ… Άλλοι φταίνε που δεν πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους».

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = πέντε