ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Συνελήφθη το πρωί στο Πέραμα, από άντρες της Ασφάλειας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Συγκεκριμένα, στις 7.45 το πρωί συνελήφθη από άντρες του τμήματος αναζητήσεως της Ασφάλειας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.
Η σύλληψή του έγινε μετά από εισαγγελικό βούλευμα καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς του όρους.

Το Συμβούλιο Εφετών, με το υπ’ αριθμόν 1184 βούλευμά του, διατάσσει και πάλι τον εγκλεισμό του, αφού «παράκουσε» το προηγούμενο Δικαστικό Συμβούλιο και παραβίασε τους όρους 3 φορές.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής φέρεται ότι δεν τήρησε τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού στις 29 και 30 Μαϊου, καθώς και στις 17 Ιουνίου.

Οπως αναφέρεται στα έγγραφα της Ασφάλειας Πειραιά, στις 28-5-2015, όταν περί ώρα 23.40 αποχώρησε από τη Βουλή, δεν πήγε σπίτι του αλλά σταμάτησε σε δύο μαγαζιά, διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο και στην οικία του κατέληξε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι.

Στις 12-6-2015, αντί πάλι να επιστρέψει αμέσως ως όφειλε στο σπίτι του όταν αποχώρησε από τη Βουλή, ο Γιάννης Λαγός μετέβη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Στις 16-6-2015 δε, και ενώ είχε αποχωρήσει από τη Βουλή από τις 21.50, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί έως τις 9.25 π.μ της 17-6-2015, δεν είχε επιστρέψει στην κατοικία του. Η αποφυλάκισή του είχε γίνει με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού και της μετάβασής του μόνο στη Βουλή.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + 5 =