ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ

Για μια ακόμη φορά η χυδαιότητα η υποκρισία και το ψέμα του ενεργού συκοφάντη δεν έχουν όρια. Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται θα πρέπει να πω ότι ο Γιαννακόπουλος μέσω τρίτου μου ζήτησε να ανακαλέσω κάτι που φυσικά δεν έκανα και δεν είναι στις προθέσεις μου να κάνω.

Έκτοτε ο ενεργός συκοφάντης για μια ακόμη φορά με συνωμοσιολογική παράνοια μου συνέστησε να δημοσιεύσω το παραποιημένο κείμενο και όχι το πρωτότυπο το οποίο όπως είπα είναι κρατημένο από πολλούς δημότες  και το οποίο δεν αναδημοσιεύω όπως συμμεριζόμενος  έπραξα από την πρώτη στιγμή, από σεβασμό στην αγωνία της οικογένειας του εκδότη. Για τους λόγους αυτούς και επειδή ο εμμονικός συκοφάντης όσο πάει και αποθρασύνετε με συνέπεια το θέμα να διαιωνίζετε, παρακαλώ ιδιαίτερα τον εκδότη του Notia Press να πληροφορηθεί καλύτερα για το συμβάν κι αν όλα αυτά που εγώ ισχυρίζομαι ανταποκρίνονται στην αλήθεια και να τον μαζέψει γιατί αλλιώς,  « και μόνο προς αποκατάσταση της αλήθειας» θα υποχρεωθώ να αναδημοσιεύσω πρωτοσέλιδα  το επίμαχο δημοσίευμα κάτι που δεν επιθυμώ. Οι εκβιασμοί, μηχανορραφίες,  τα  μπρος πίσω και τα είπα – ξείπα του Γιαννακόπουλου με αφήνουν παγερά αδιάφορο.  Η σκοπιμότητα του ευτελούς κοινού συκοφάντη είναι προφανής, αυτά τα χυδαία ψεύδη και οι κωλοτούμπες του ευυπόληπτου αυτού «ΚΥΡΙΟΥ»,  έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και γίνονται πάντα όταν θέλει να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, ότι έπεσε δήθεν θύμα των αντιπάλων του και των δημοσιογράφων. Η ελάχιστη τσίπα επιβάλλεται. Το έργο αυτό έχει παιχθεί πολλές φορές με πρωταγωνιστή πάντα τον ίδιο. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι ο εκδότης του Notia Press γνωρίζει την αλήθεια, όπως επίσης και οι χιλιάδες των συμπολιτών μας.

 

ΥΓ

Έχω την πληροφορία ότι ο εμμονικός συκοφάντης ασκεί τρομερές πιέσεις σε εκδότη προκειμένου να ανεβάσει συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον μου αλλά, δεν ξεβρακώνονται όλοι με συνέπεια να καταφύγει και πάλι στον ανήκεστου βλάβης φίλο του.

αφήστε ένα σχόλιο


+ ένα = 8