Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές από την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού. Σε απόλυτη απομόνωση για 7 μέρες ο Εχίνος μετά τα 73 κρούσματα – 55 νέα κρούσματα και δύο θάνατοι χθες Τετάρτη

Σε εγρήγορση είναι οι υγειονομικές αρχές λόγω της αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού, τις τελευταίες μέρες, κυρίως σε περιοχές της Ξάνθης και της Ροδόπης, όπου ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Σε απόλυτη απομόνωση για 7 ημέρες μπαίνει ο Εχίνος όπως αποφασίστηκε μετά από ολονύκτια συνεδρίαση στον Θάλαμο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, για την αξιολόγηση όλων των δεδομένων και ανάλυση των επιδημιολογικών φορτίων των τελευταίων ημερών στην κοινότητα Εχίνου του Δήμου Μύκης, ΠΕ Ξάνθης.

55 νέα κρούσματα και δύο θάνατοι χθες Τετάρτη 17/6

Το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 55 νέα κρούσματα. Συνολικά τα θύματα είναι 187 ενώ οι περιπτώσεις του Covid-19 φτάνουν πλέον τις 3.203.

Έντεκα συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Χθες το βράδυ θετικός στον ιό εντοπίστηκε ένας άνδρας με καταγωγή από τη Σουηδία, ο οποίος βρίσκεται λόγω δουλειάς στα Χανιά. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με ήπια συμπτώματα, υπεβλήθη σε τεστ για τον νέο κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό και νοσηλεύεται στην κλινική του COVID-19  στο ίδιο νοσοκομείο.

αφήστε ένα σχόλιο


7 − = δυο