ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ Ο ΓΚΟΥΡΙΩΤΗΣ!!

Τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα με την κλασσική και κομψή του περιβολή.

Όλα τα λεφτά ο Τάσος Γκουριώτης, ξέρετε αυτός ο επικεφαλής της παράταξης με εκείνο το αστρονομικό ποσοστό του 1,32% , πραγματικά αυτός ο τύπος έχει το δικό του στυλ ,με το κουστουμάκι του συνδυασμένο από τα κλασικά αξεσουάρ δείχνει πραγματικά ακαταμάχητος.

Αν και τσέτουλας έχει το ύφος bon viveurs και με εκείνη την κομπολόγα θυμίζει περισσότερο ρεμπέτη και φραγκοσυριανή και βγάζει μια άλλη αύρα μια κομψότητα που νομίζω ότι έλειπε από τα δημοτικά συμβούλια και πιστεύω ότι θα κάνει την διαφορά.

Δεν ξέρω αλλά όπως τον έκοψα μου φάνηκε συμπαθέστατος αλλά στην προσπάθεια μου να τον πάρω μια φωτο ενοχλήθηκε και νομίζω άδικα γιατί όπως του φώναξα είμαι ο μόνος άνθρωπος που μπορώ από εκεί που δεν τον ξέρει κανείς να τον κάνω γνωστό στην Γλυφάδα. Πιστεύω ότι μετά απ’ όλα τα καλά που του γράφω θα το δει ψυχραιμότερα και την επόμενη φορά θα μου κάτσει να τον βγάλω μια φωτο και επειδή τον βλέπω ακομπλεξάριστο και πολύ σικ δεν αποκλείεται να τον δούμε στο δημοτικό συμβούλιο και με παπιγιόν.

Και επειδή πολλά λέγονται κι ακούγονται για την οικονομική του κατάσταση πολλοί είναι αυτοί που διερωτούνται, η κομπολογιά είναι από κεχριμπάρι ή μαϊμού?

Όπως και ναχει ο Γκουριώτης θα είναι μια νέα ευχάριστη νότα στα δημοτικά συμβούλια.

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + = 4