ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Σας περιμένουμε όλους Σάββατο 27 Απριλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στη Γλυφάδα. Ένα πακέτο ζυμαρικά, ένα πακέτο ζάχαρη ή ότι σας περισσεύει, φτάνει για να χαρίσει χαμόγελο σε ένα συνάνθρωπο μας! Οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Η «ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για τρίτη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της δράσης “Η καρδιά μας χτυπάει Ελληνικά”, μαζεύει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από πολίτες και βιομηχανίες για συν-Έλληνες, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν προβλήματα διαβίωσης.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης, θα γίνει συλλογή και διανομή σε τέσσερα σημεία του Νομού Αττικής. Για τα Νότια Προάστια, στη Γλυφάδα, για το Κέντρο Αθηνών, στην πλατεία Αμερικής, για τα Δυτικά Προάστια, στο Αιγάλεω και για τα Βόρεια Προάστια, στο Χαλάνδρι.

Σε στενή συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), τη Μητρόπολη Γλυφάδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, το σύλλογο ΕΝΕΟΝ παράρτημα Αμαρουσίου Κηφισιάς και συλλόγους πολυτέκνων, επιλέξαμε τους δικαιούχους με αυστηρά κριτήρια, δίνοντας προτεραιότητα σε πολύτεκνες οικογένειες, ανύπανδρες μητέρες, άτομα με σοβαρές ασθένειες και άτομα με αναπηρία.

afisa allilegiis 600

 

αφήστε ένα σχόλιο


4 × έξι =