ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΛΣ ΤΟΥ: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

Νέο παραλήρημα του ευυπόληπτου πολίτη Αναστάσιου Γιαννακόπουλου που για μια ακόμη φορά δείχνει ότι βρίσκεται εν συγχύσει και πανικό και θέλει να μάθει την οικία μου την οποία όπως θα δείτε αποκαλεί  εγκληματικό  «άνδρο»,  παρακαλώ .

Γιαννακόπουλος προς εμένα:  

«ΑΝΘΡΑΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΔΡΟ ; ;»

Η ξετσιπωσιά του αγράμματου τέως χωροφύλακα δεν έχει προηγούμενο, δεν γνωρίζει ότι του εγκληματικό καταφύγιο – λημέρι – κρυψώνα, λέγεται άντρο και όχι άνδρο, βλέπεις οι άδειοι τενεκέδες ανέκαθεν έκαναν περισσότερο θόρυβο και οι φελλοί ανέκαθεν  επέπλεαν.

Θαυμάστε την ποιότητα του ανθρώπου  που θέλει να παρουσιάζεται ως ενεργός δημότης ενώ πίσω από την μάσκα κρύβεται ένας αδίστακτος κοινός συκοφάντης.  Με ελλιπή τα χαρακτηριστικά του αντρισμού χωρίς μπέσα, φιλότιμο και τσίπα και με βιτρίνα  το μουστάκι (μόνο που αυτό από μόνο του δεν κάνει τους άντρες),  με  αποκαλεί εγκληματία κι αυτό γιατί  τολμώ να απαντώ, να  βρίσκομαι απέναντι από τα πονηρά σχέδια του. Τολμώ να του πω ότι είναι ένας κοινός συκοφάντης. Τον ξεσκεπάζω κι αυτό δεν τώχει κάνει κανείς. Του απαντώ κι αυτό δεν το αντέχει , δεν το μπορεί, τρελαίνεται μέχρις του σημείου να ξεφεύγει, να παραλογίζεται.

Ο μανιώδης εγκληματίας  ψυχών που κολυμπάει μέσα στο βούρκο της συκοφαντίας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την τρομοκρατία  που επιβάλλει στην οικογένεια, στα παιδιά μου.  Εγώ ποτέ δεν έβρισα κανέναν, ποτέ δεν χρησιμοποίησα χυδαιολογία πόσο δε μάλλον να καταραστώ κάποιον. Ειρωνεία, χλεύη, και σάτιρα ναι, κατάρες και απειλές ποτέ . Θαυμάστε για μια ακόμη φορά την ποιότητα και την ευαισθησία ενός ανθρώπου που θέλει να λέγεται άντρας και πατέρας όταν  έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής και αγγίζει την σχιζοφρένεια.

Γιαννακόπουλος προς εμένα:

ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ σου ΔΙΝΩ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΥΒΑ ! 

Ο γνωστός Γιαννακόπουλος που αν τολμήσεις να σταθείς απέναντί του, αν τολμήσεις να του πας κόντρα, τότε από θύτης προσποιείτε το θύμα για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Αυτόν τον ξεδιάντροπο συκοφάντη τον τρέμουν,  πόσο δε αν  ξεφύγει κανά κουλό και κάνει κανείς κανένα λάικ σε κάποιο δημοσίευμα  ή καμιά ανάρτηση εναντίον του, τότε  είναι που θα τα δεις όλα, τότε  είναι  που θα σε συμπεριλάβει η γνωστή ομαδούλα και θα σου αλλάξει τον αδόξαστο. Αυτοί καιροφυλακτούν και είναι έτοιμοι να σε καταβροχθίσουν αμάσητο. Όμως εγώ δεν τους φοβάμαι, τους ξέρω,  κι όσοι απ’ αυτούς  τολμήσουν να επέμβουν βάναυσα και συκοφαντικά,  επιβάλλοντας ψυχολογική βία στα παιδιά μου θα το πληρώσουν ακριβά.

Η ψυχολογική καταδίωξη του εμμονικού συκοφάντη προκειμένου να σταματήσω  να του βγάζω τα άπλυτα στη φόρα δεν με τρομάζει. Η Γλυφάδα πρέπει επιτέλους να καθαρίσει από τα σαπρόφυτα κι αυτό θα γίνει μόνον αν τους δείξουμε ότι δεν τους φοβόμαστε.

αφήστε ένα σχόλιο


× εννέα = 18