ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ Ο ΤΖΕΡΙ ΛΙΟΥΙΣ

Ο 91χρονος σταρ εισήχθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή και οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν το Σαββατοκύριακο για παρακολούθηση και για να βεβαιωθούν ότι τα φάρμακα που συνταγογραφήθηκαν δεν θα του δημιουργήσουν παρενέργειες

Ο παλαίμαχος ηθοποιός και κωμικός Τζέρι Λιούις νοσηλεύθηκε στο Λας Βέγκας για λοίμωξη της ουροδόχου κύστης αλλά αναμένεται να αναρρώσει και να ταξιδέψει στον Καναδά προς το τέλος του μήνα για τα γυρίσματα ταινίας, δήλωσε τη Δευτέρα η εκπρόσωπός του.

Ο 91χρονος σταρ εισήχθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή και οι γιατροί «αποφάσισαν να τον κρατήσουν το Σαββατοκύριακο για παρακολούθηση και για να βεβαιωθούν ότι τα φάρμακα που συνταγογραφήθηκαν δεν θα του δημιουργήσουν παρενέργειες», είπε η Κάντι Κάζαου στο Reuters.

Η Κάζαου πρόσθεσε πως η αντιβίωση λειτουργεί και ο ηθοποιός «νιώθει καλύτερα». Κάτοικος του Λας Βέγκας, ο Λιούις έχει ταλαιπωρηθεί από σειρά παθήσεων, ανάμεσά τους καρδιακές προσβολές, φλεγμονώδη διαταραχή του πνεύμονα και χρόνιους πόνους στην πλάτη.

Ο ηθοποιός απέκτησε φήμη τη δεκαετία του ’50 ως κωμικός σε νάιτκλαμπ, στην τηλεόραση και σε ταινίες, ξεκινώντας την καριέρα του ως αλλήθωρο «φιλαράκι» του καλοντυμένου γόη τραγουδιστή Ντιν Μάρτιν. Μετά το ξεκίνημα της ατομικής του καριέρας στον κινηματογράφο, ο Λιούις γύρισε 45 ταινίες σε πέντε δεκαετίες.

Για πολλά χρόνια είχε συνδέσει το όνομά του με τον ετήσιο τηλεμαραθώνιο για ανεύρεση πόρων προς όφελος της Ενωσης Μυϊκής Δυστροφίας, τον οποίο παρουσίαζε από το 1952 έως το 2011.

Ο Λιούις προγραμματίζει να ταξιδέψει στον Καναδά για δεκαήμερο γύρισμα ταινίας στην οποία υποδύεται τον κύριο ρόλο, αλλά οι λεπτομέρειες δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα προς το παρόν, είπε η Κάζαου.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του σε ταινία ήταν το 2013 στην «Max Rose», παίζοντας τον ομώνυμο ρόλο ηλικιωμένου πιανίστα της τζαζ που αναρωτιέται για την αξία του γάμου του όταν μαθαίνει ότι η σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένος 65 χρόνια, μπορεί να τον έχει απατήσει.

Αυτή ήταν και η πρώτη του ταινία μετά το διάλειμμα των 18 ετών που μεσολάβησε από την «Funny Bones», το 1995. Την ίδια χρονιά είχε κάνει επίσης την πρώτη του εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ σε αναβίωση του μιούζικαλ «Damn Yankees».

αφήστε ένα σχόλιο


9 + πέντε =