ΣΤΟ “ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ” ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΗΘΙΚΗΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ!!

Δείτε τη φρασεολογία και το επίπεδο του δημοσιοκάφρου που βρήκε να ασχολείται με τρίχες  και θαυμάστε την ποιότητα του ανδρός. Στο μακροσκελή  κείμενο του μέσα από το μπλοκ που διαχειρίζεται, απευθύνει και πάλι χαρακτηρισμούς και αφήνει υπονοούμενα κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, κάνοντας  την εξής σημείωση.

 Σημείωση:

Όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, ο δήμαρχος χρησιμοποιεί αρκετά χρήματα για φύτευση τριχών !!! ( Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρετε για το κεφάλι του και δεν ενδιαφέρετε για τους δημότες )!!!

Ας κρίνουν οι αναγνώστες αν και σε τι μπορεί να ωφελεί αυτό το ηλίθιο σχόλιο του αριστερού διανοητή. Γίνεται άραγε χάριν αστεϊσμού, ή είναι από την σύγχυση και την ασυγκράτητη ψυχική ορμή του, λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, που τον κάνει να ξεφεύγει και να βγάζει χολή.

Αυτός ο ρεβανσισμός, αυτές οι «έξυπνες» ηλιθιότητες κι αυτό το καθημερινό μένος που βγάζει κατά του δημάρχου είναι άραγε αρεστό στον αναγνώστη; Ο αναγνώστης που επισκέπτεται αυτό το κολαστήριο της δήθεν ενημέρωσης – αποχαύνωσης αποδέχεται τον συνεχή και ανελέητο κιτρινισμό, τις βρισιές τα ξεβρακώματα τους χυδαίους χαρακτηρισμούς που απευθύνουν ο σαβούρας διαχειριστής και ο εμμονικός εντολέας του που βρήκε χώρο για να αποκτήσει δημοσιότητα την στιγμή που όλα τα διαδικτυακά τοπικά μέσα τον έχουν αποκηρύξει και του έχουν κλείσει την πόρτα;

Μήπως αυτοί οι “κυριοι” νομίζουν ότι απευθύνονται σε αποχαυνωμένους πολίτες; Μήπως νομίζουν ότι  όλοι οι αναγνώστες τρώνε κουτόχορτο και δεν μπορούν να καταλάβουν και να ξεχωρίσουν τον ενεργό δημότη που θέλει να προσφέρει στην πόλη του, από την εμμονή και τον εθισμό των δυο συνέταιρων που λειτουργούν με έναν αναίτιο και άκρατο ρεβανσισμό και εκδίκηση, γιατί ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δεν συμβιβάστηκε και δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους.

Δεν έχουμε παρά να πούμε ντροπή! Λίγος σεβασμός στους αναγνώστες σας δεν βλάπτει!

 

αφήστε ένα σχόλιο


× τέσσερα = 28