ΚΛΑΙΩ: ΧΑΧΑΧΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ!

Και εκεί που είπα να κάνω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, νάσου  και πάλι ο ακατανόμαστος όπου με νέο email εκτός των γνωστών απειλών εις βάρος μου
αλλά και τις συκοφαντικές αναφορές του στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, μεταξύ άλλων λέει  ότι όλα είναι νομιμότατα στην πολυκατοικία (ιδιοκτησίας του)  επί της οδού Ιάσωνος 15 και απειλεί ότι όποιος τολμήσει να τον καταγγείλει ακόμα κι αν ο έλεγχος είναι αυτεπάγγελτος (ύστερα από την δική μου προτροπή),  θα υποστεί το τίμημα και με καθιστά υπεύθυνο για το δήθεν συκοφαντικό μου δημοσίευμα στο οποίο όπως λέει τον καθιστώ ύποπτο τετελεσμένων αυθαίρετων πολεοδομικών παραβάσεων και για την πράξη μου αυτή θα οδηγηθώ στα μπουντρούμια με τους αρουραίους, κι από εκεί αλυσοδεμένος για τον τελικό μου προορισμό το Γκουαντάναμο.

Ο γνωστός Γιαννακόπουλος που θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε την ελληνική γλώσσα και διαστρεβλώνει  τα πάντα προκειμένου να εκφοβίσει  και να παραπλανήσει ακόμα και την δικαιοσύνη.

Το δημοσίευμα μου στην  ελληνική γλώσσα έχει ως εξής: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΡΝΙΚΟΣ, ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΚΑΙ ΟΥΜΠΑΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ  ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ   ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΥΧΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ”.

Άρα λοιπόν δεν  άφησα κανένα υπονοούμενο, είμαι ξεκάθαρος και σαφής, μιλώ για ΤΥΧΩΝ παραβάσεις ΑΝ υπάρχουν,  άλλωστε «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται», συνεπώς δεν βλέπω τον λόγο και δεν καταλαβαίνω  γιατί θα πρέπει να φοβηθούμε από τις απειλές και τους εκφοβισμούς του. Δεν καταλαβαίνω που θίχτηκε αυτός ο κύριος και τι παραπάνω έχει από όλους εμάς, ή μήπως οι νόμοι κι οι αστυνόμοι είναι μόνο για εμάς κι όχι και για τον αυτοβαπτισμένο «ενεργό πολίτη»?

Το ίδιο email το οποίο μου έχει στείλει απ’ ότι πληροφορήθηκα είναι δημοσιευμένο και σαν κείμενο στην ιστοσελίδα του συνεργάτη του Γλυφάδαweb,όπου με προσκαλεί να παραστώ σήμερα 21/7/2016 στην δίκη γνωστού «εκδότη» στην οποία παρίσταται ο ίδιος ως μάρτυς υπεράσπισης του (στο παρελθόν  τον έχει στείλει δεκάδες φορές κατηγορούμενο για συκοφαντική δυσφήμηση), για να παρακολουθήσω την προαναγγελθείσα και δεδομένη κατ’ αυτόν ήτα του Δημάρχου.

Λέει επίσης ότι τον γνωρίζω όσο κανένας άλλος. ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ.

Για μια ακόμη φορά ψεύδεται ασύστολα αφού η γνωριμία μας παρότι φιλοξένησα κάποια άρθρα του στην εφημερίδα μου ” Ο ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ” και στην ηλεκτρονική “TSOUXTRA” (μέχρι να καταλάβω τον εμμονικό χαρακτήρα του  και τον ρόλο του γενικότερα), ήταν πέρα για πέρα τυπικότατη και μόνο μια φορά τον επισκέφτηκα σπίτι του ύστερα από δική του πρόσκληση κι αυτό για να μου δώσει κάποια έγγραφα προς δημοσίευση και άλλη μια φορά τον συνάντησα τυχαία σε σπίτι δημοτικού συμβούλου. Περιττό να πω ότι για ένα μεγάλο διάστημα μου είχε γίνει στενός κορσές για να τον προβάλλω ώστε να αποκτήσει δημοσιότητα.

Κάπου στο δημοσίευμα του αναφέρει ότι δεν χαμπαριάζει από ελέγχους και απειλές. Εδώ λοιπόν θα πρέπει να πω δημόσια και ευθαρσώς ότι ποτέ δεν τον απείλησα όπως αυτός τα τέσσερα τελευταία χρόνια και επειδή είμαι ξεροκέφαλος, ας γνωρίζει ότι έντιμα και παλικαρίσια σήμερα ημέρα Πέμπτη 21/7/2016 υπέβαλα επώνυμα αίτηση με αρ. πρωτ 3.166/2016 για διενέργεια αυτοψίας στο ακίνητο της οδού Ιάσωνος 15 ιδιοκτησίας του.

Αυτός ο κύριος που καταγγέλλει τα πάντα και τους πάντες θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι νόμοι του ελληνικού κράτους ισχύουν αδιακρίτως για όλους. Αναμένω λοιπόν να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος και το προβλεπόμενο τίμημα που θα πρέπει να πληρώσω γι αυτό.

αφήστε ένα σχόλιο


× 9 = είκοσι επτά