ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ: ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛΦ

Η καινούργια χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας σηματοδοτεί τον επαναπροσδιορισμό των στόχων μας και την επίτευξη νέων στόχων.

Τα έργα της δημοτικής αρχής στη Γλυφάδα με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας Γιώργο Παπανικολάου δικαιώνουν τις επίπονες προσπάθειες τεσσάρων χρόνων και αποτελούν το κίνητρο για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να πραγματώνουμε προσδοκίες.

Το Γκολφ της Γλυφάδας, όαση αναψυχής και άθλησης και σημείο αναφοράς της πόλης μας, εξακολουθεί όπως εξαρχής επιδιώκουμε, να αποτελεί πόλο έλξης και χώρο αυξανόμενης δραστηριότητας.

Αυτή τη χρονιά πλαισιώνουμε το ημερολόγιο του Γκολφ με τέχνη. Την τέχνη, η οποία αντιπροσωπεύει την αισθητική, την ομορφιά, την έκφραση του ψυχικού μας κόσμου. Αξίες αναπόσπαστες της καλλιέργειας του ανθρώπου που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής του.  Τις ίδιες αυτές αξίες που υιοθετεί η δημοτική μας αρχή,στην πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλης μας.

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει αυτό για το οποίο ο καθένας μας ευελπιστεί και σε προσωπικό κι σε οικογενειακό επίπεδο. Θεωρώ την ελπίδα το πιο σημαντικό στη ζωή. Την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον και την καρδιά σε αρμονία, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως άνθρωποι. Με περισσότερη υπευθυνότητα,ευγένεια ψυχής, ανθρωπιά και αγάπη. Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δρ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − = 3