ΣΠΥΡΟΥ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!

Η απάντηση μου στον Τέλη Ρίχτερ, ή αλλιώς Ρισβάνη, ή αλλιώς Ασυμβίβαστο Γλυφαδιώτη , κατά κόσμον Δημητράκη Σπύρου, μέλος της ομάδας των αχρήστων ο οποίος θεώρησε καλό να με μπλοκάρει πριν πάρει την απάντηση μου. Πες μου λοιπόν δημητράκη που δεν συμφωνείς σε αυτά που λέω? Πού λέω ψέματα, κι αν υποτεθεί ότι έχεις προηγούμενα με κάποιον έτσι λύνεις τις διαφορές σου, εξευτελίζοντας τον δημόσια επειδή εσύ-σεις αλλάζεις-τε προφίλ σαν τα βρακάκια σου-σας και μπορείς-τε έτσι ανεξέλεγκτα μέσα από το διαδίκτυο να απευθύνεις-τε μπινελίκια και συκοφαντίες? Νομίζεις ότι οι αναγνώστες επικροτούν την συμπεριφορά σου-σας? Όταν εξευτελίζεις-τε κάποιους θα πρέπει να σκέπτεσαι-στε τι κάνεις γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα, άλλωστε εσύ-σεις κατά καιρούς τα χώνεις-νετε εκεί που νομίζεις-τε ότι θα βγει το παντεσπάνι μετά αρχίζεις-τε τους ύμνους και τα ευχολόγια.

Αποκαλείς μαλάκα τον Αγγελάτο και πούστη τον Τζούβελη γιατί νομίζεις ότι θα σου βαρέσουν παλαμάκια οι αναγνώστες και έτσι θα πάρεις πόντους? Κάνε όπως νομίζεις αλλά μακριά από εμένα και προπαντός όχι μαγκιές σε εμένα γιατί θα σε πονέσω αλύπητα. Αν θέλεις τράβα το σχοινί αλλά να ξέρεις ότι εγώ απαντώ με επιχειρήματα και αποδείξεις κι όχι με αοριστίες και παπαριές. Άλλωστε οι Γλυφαδιώτες μας ξέρουν. Όσο για την ειρωνεία και τις μλκ ατάκες σου που σαφώς σε αντιπροσωπεύουν κράτα τες για την πάρτη σου. δημητράκη σπύρου, κρίμα είσαι πολύ ρηχός πολύ λίγος και έπεσες πολύ χαμηλά.

Βρίζετε τους πάντες μέσα από τα ψεύτικα προφίλ που διαχειρίζεστε χωρίς τσίπα χωρίς αιδώ. Κίναιδοι του διαδικτύου σκεφτήκατε ποτέ πόσες ανθρώπινες αξιοπρέπειες έχετε ξεσκίσει? Σταυρώνετε τον κόσμο για να βγει το μεροκάματο χωρίς να σέβεστε οικογένειες, παιδιά, διασύρεται και διαπομπεύετε τους πάντες μέχρι να υποκύψουν στις απατήσεις σας φοβούμενοι τον εξευτελισμό, ώστε να μπορείτε να τους αρμέγεται. Αυτή τη δημοσιογραφία ακολουθείτε, την δημοσιογραφία του κώλου και απευθύνεστε φυσικά στο ανάλογο κοινό που σας παρακολουθεί, ευτυχώς οι περισσότεροι για χαβαλέ γιατί οι πολίτες σας ξέρουν, σας έχουν γυρίσει την πλάτη γιατί δεν επικροτούν τέτοιες μεθόδους και δεν σας βαρούν παλαμάκια όταν καθημερινά βρίζετε τον δήμαρχο την δημοτική αρχή και χρησιμοποιείται απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και σχόλια.

Ντροπή σου-σας, τώρα θα δεχτείς-τε και τα επακόλουθα. Αποβράσματα του διαδικτύου η «Δημοσιογραφική» αλητεία θα πρέπει κάποτε να πάρει τέλος και η Γλυφάδα να καθαρίσει

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 5