ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ…

Όσο κι αν θέλει να υποχρεώσει σε πνευματική υποθερμία τον αναγνώστη δεν τα καταφέρνει και  «Αυτοεξευτελίζεται» ο «μωρός».

«Δεν έχει σημασία τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται», αυτό πια στις έσχατες μέρες που ζούμε έχει τεράστια σημασία. Δεν μπορείς να δίνεις καθημερινά απαντήσεις σε κάποιους  που λόγω έλλειψης σοβαρών επιχειρημάτων τον λόγο έχει αναλάβει η διαπλοκή.  Δεν μπορώ να απαντώ κάθε φορά στους όψιμους υπερασπιστές της αμερόληπτης και αχειραγώγητης δημοσιογραφίας… Δεν μπορώ κάθε φορά να απαντώ σε κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει και μπορεί να καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά νοσοκομειακά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει αναπηρία 67%, (όπως λέγεται στην τοπική κοινωνία) από ψυχική νόσο. Δείτε πόσο άκομψα και άγουστα προσπαθεί να με αντιγράψει.. Ήρθε η στιγμή κοντά σε όλα να με αποκαλέσει ψυχικά άρρωστο, ε  και λοιπόν, συνήθως έτσι δεν γίνεται? Ποιος παραληρητικός ποιος ανισσόροπος παραδέχεται ότι την έχει ψωνίσει?

Αυτός ο λαμπρός «κύριος» λέει ότι δεν γνωρίζει τους «αξιότιμους» κ.κ Γιαννακόπουλο, Ζαχαριάδη και Δημητράκη. Ντάξει ρε μεγάλε σε πιστέψαμε, πες τα  και στους αναγνώστες σου αυτά μην τυχών και σε πιστέψουν και εκείνοι. Μας δουλεύει ποιος, το τσιουάουα του Γιαννακόπουλου.

Μια με αποκαλεί κολαούζο της πεντάρας, μια λέει ότι τα παίρνω χοντρά, κάπου να κατασταλάξει? Μιλάει για χρηματισμό μου προφανώς έμαθε από εκείνα τα 20€ που του πετούν για να διασύρει να κατεξευτελίζει οικογένειες και να κατακρεουργεί υπολήψεις όταν λέει  ότι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου κάθονται εγκληματίες, παλιάνθρωποι, κακούργοι, δολοφόνοι, αλλά ενοχλήθηκε ο «μωρός» όταν εγώ επεσήμανα ότι κάποιοι κάνουν χρέη ρουφιάνου. Η εξαπάτηση της νοημοσύνης του αναγνώστη σε όλο της το μεγαλείο.  Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα.

Τι και πόσο μπορώ να απαντάω σε αυτόν. Από τα αζήτητα που ήταν, τον έκανα γνωστό διάσημο όταν κάθε φορά απαντούσα στην κιναιδογραφία του με συνέπεια να αποκτήσει αναγνωσιμότητα. Τσουρέκια. Μας τα φούσκωσε και μας τα έκανε τσουρέκια . Μας έπρηξε τα μυαλά με τις εκείνες τις δήθεν σύννομες αιτήσεις του, σχετικά με εκείνο τον παράνομο πειρατικό σταθμό που του έχει αφήσει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, με τις απειλές, τις ύβρεις, τις χυδαίες φωτοσοπιές, τις  ψευτομαγκιές και τους ψευτοτσαμπουκάδες. Αυτός,  όποτε έχει συνάχι και τρέχει η μύτη του να΄σου και μας πετάει και μια αναγγελία θανάτου, άσε δε εκείνα τα φαντάσματα των αιρετών που τον κυνηγούν να τον σκοτώσουν, τα ΕΙΠΑ – ΞΕΙΠΑ την αντιγραφή επικόλληση, την ανακήρυξη του ως πρόεδρας παράταξης και το χειρότερο την ασέβεια και την πνευματική υποθερμία που υποχρεώνει τον αναγνώστη.

Χρειάζεται να απαντήσω λοιπόν σε αυτόν και πόσες φορές? Το  λιγότερο είναι για γέλια… Τι να απαντήσωωω Εκεί που η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά και δήλωσε ανίκανη να βοηθήσει, εγώ το μόνο που υπόσχομαι ότι θα επιμένω μέχρι τέλους και θα  τον κάνω καλά.

ΥΓ

Μην ξεχάσεις όταν έρθει η ώρα που θα βρεθούμε αντιμέτωποι στην δικαιοσύνη, να φέρεις τους γνωστούς περιφερόμενους μάρτυρες υπεράσπισης, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 11