«…ΣΕ ΑΠΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ»

Γράφει ο Blood

Τσίπρας: «Σας απέτρεψα από το να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς» – Καμμένος: «Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν εσέ δεν θα φορούσαν στέμμα»

Βγήκαν τα «κουταλομαχαιροπήρουνα» στη Βουλή μεταξύ των δύο πρώην κυβερνητικών εταίρων, οι οποίοι «σφάχτηκαν» άκουσον άκουσον με…  ποίηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα «ψυχρό εκτελεστή», με τον Πρωθυπουργό να του απαντά ότι κανονικά θα έπρεπε να τον ευγνωμονεί που δεν έγινε… νέος Σαμαράς. 

Ο Τσίπρας λόγω των αριστερών καταβολών και της κομμουνιστικής του αντίληψης περί πατρίδας, δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που είπε στον Καμμένο ήταν εύσημο. Αλλά ούτε ο «δεξιός» Καμμένος μπόρεσε να το καταλάβει με τον καημό που έχει τι του ειπε ο ¨κολλητός» του…. Διότι τώρα, κλαίει σαν «απατημένη χήρα»… Όχι που δεν έγινε ο νέος Αντώνης Σαμαράς. Αλλά που αποχαιρέτησε την Αλεξάνδρεια που χάνει.

Κουτέ Πάνο, έχασες την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σου. Πέταξες ό,τι καλύτερο σου έδωσε ο Θεός για μια στιγμή. Να γραφτείς στα κιτάπια της ιστορίας και εσύ με χρυσά γράμματα, ως ένας νέος Σαμαράς. Ως ένας πραγματικός πατριώτης. Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής σου να γίνεις ο δεύτερος (πάντα δεύτερος) νέος Σαμαράς και δεν το πήρες χαμπάρι… Στο είπε, ο πρωθυπουργός, στο φώναξε,  με την δική του φυσικά ιδεοληπτική αριστερή αντίληψη αλλά στο είπε και εσύ δεν το έπιασες… : «Σας απέτρεψα από το να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς». Τι άλλο να σου πει ο άνθρωπος, πόσο περισσότερο κατανοητά να στο πει ο αριστερός…Τι ήθελες να σου πει, ότι «σε απέτρεψα βλάκα να γίνεις και εσύ ένας πατριώτης σαν τον Σαμαρά»; ..ε, αυτό δεν γίνεται!

Την ευκαιρία σου Πάνο την είχες. Το καλοκαίρι του 2018, στην πρόταση δυσπιστίας.

Τώρα, κάτσε με την ρετσινιά του στυλό που λένε ότι έδωσες και της συμμετοχής σου στην προδοσία της Μακεδονίας. Κάτσε με την στάμπα, κάτσε και έξω από την Βουλή  και τρέχα στα κανάλια να απαγγείλεις τρυφερά ποιηματάκια και ύβρεις στον επί 4 χρόνια συνεταίρο σου.

Καληνύχτα
 Πάνο. Η ευκαιρία που σου δόθηκε να ταυτιστείς με έναν από τους μεγαλύτερους πατριώτες της νεότερης ιστορίας  πέταξε. Μόνο και μόνο που στο είπε ένας αριστερός θα έπρεπε να το είχες καταλάβει ότι ήταν εύσημο…. Τώρα κάτσε με την στάμπα που θα σε συνοδεύει εφ’ όρου ζωής και μάλιστα …στα τέσσερα!

lastpoint.

αφήστε ένα σχόλιο


6 − τέσσερα =