ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Και σε αυτή την απεργία λοιπόν το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Το τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά σαν να ανήκει στην αντιπολίτευση πως “οι εργαζόμενοι μέσα από τη συμμετοχή τους στην Απεργιακή κινητοποίηση να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις πολιτικές εξελίξεις. Για την προστασία και την ενίσχυση των ταξικών τους συμφερόντων, να δρομολογήσουν λύσεις σε προοδευτική κατεύθυνση στο μείζον θέμα της Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτρέποντας μειώσεις συντάξεων και παροχών“.

Φυσικά δεν παραλείπουν να καταφερθούν κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων που είχαν άλλωστε και την ευθύνη της διακυβέρνησης, αναφέροντας πως η νέα κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στο αποτέλεσμα της διαχρονικής λεηλασίας του πλούτου και της κοινωνικής ασφάλισης με αποκορύφωμα το κούρεμα των αποθεματικών για το PSI.

Ζητούν λοιπόν από τη νέα κυβέρνηση να διεκδικήσει μία ανακεφαλαιοποίοηση των ασφαλιστικών ταμείων, έτσι ώστε να αναπληρωθεί η απομείωση των αποθεματικών των ταμείων και μάλιστα ζητούν την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών για να στηριχθεί, όπως αναφέρουν, η κοινωνική ασφάλισης με νέους πόρους.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + 9 =